Na prodaju vila Selene Gomez

Ne morate biti deo holivudske elite kako biste posetili teksašku vilu pop princeze današnjice...

Selena Gomez prodaje svoju vilu u Fort Vortu u Teksasu, po ceni od 2.999 miliona dolara. Sa pet spavaćih soba i šest kupatila, njena vila je oličenje luksuzne nekretnine u svakom smislu.

Ima površinu oko 1.000 m2, a bezbedno je ušuškana iza kapija prestižne Montserrat zajednice Fort Vorta. Izgrađena 2005.godine, ova vila ima izuzetne arhitektonske detalje. Smeštena je na parceli od 1.5 ara, a sadrži teniski teren, golf teren, bazen sa slanom vodom, kuhinju na otvorenom i kućicu pored bazena.

Plan prostra u vili je otvoren, a ona sadrži i vrhunski opremljenu, modernu kuhinju. Gosti se mogu opuštati u udobnim foteljama u sobi sa TV-om, ili pak odigrati partiju bilijara u sobi za igre, koja takođe sadrži i bar. U sklopu Selenine vile, ima dovoljno mesta za osam automobila u garaži.

Kao i sve druge mlade zvezde današnjice, Selena ne provodi mnogo vremena na jednom mestu kada govorimo o nekretninama. 2014.godine, ona je prodala svoju vilu u Kaliforniji, koju je 2011.godine kupila po ceni od 2.175 miliona dolara. Njenu vilu je kupila Igi Azalea 2014.godine plativši punu cenu – 3.45 miliona dolara. Potom, Selena je kupila vilu u Kalabasasu, gde je živela veoma kratko, da bi je krajem 2015.godine prodala i ostala na gubitku.

Trenutno nema informacija o trajnom boravištu ove mlade zvezde, mada sasvim sigurno znamo sa kim je. Ona ima novog dečka, muzičara poznatog po imenu The Weekend.

D.Ć.

 

Povezane teme