Na prodaju vila sa poznatim pedigreom u Holivud Hilsu

Imanje u španskom stilu pod nazivom Castillo del Lago, prvobitno je dizajnirao 1920-ih godina arhitekta Džon Delario.

Poznata kao Castillo del Lago, pevačicina bivša kuća je na prodaju za 21 milion dolara, a ponudio je sadašnji vlasnik, modni dizajner Leon Maks. Pevačica je kupila vilu 1993. godine, ali je na kraju prodala ubrzo nakon toga, 1996. Prvobitno dizajnirano dvadesetih godina prošlog veka od strane poznatog arhitekte Džona Delarija, veruje se da je imanje u španskom stilu među prvim kućama koje su izgrađene u Los Anđelesu. To je takođe mesto gde je mafijaš iz 1930-ih Bagzi Sigel postavio kockarnicu i snimljeno je nekoliko scena policajca sa Beverli Hilsa.

Rezidencija se nalazi na vrhu slikovitog grebena i sada se smatra lokalnom znamenitošću. Sastoji se od dve kule, od kojih svaka pruža pogled na kultni holivudski znak iz ptičje perspektive. Smeštena na parceli od tri hektara, vila nalik zamku okružena je bujnim travnjacima, vrtovima ruža, drvećem citrusa i fontanama u izobilju. Vila takođe ima blistavi bazen, kamin na otvorenom i garažu za dva automobila.

Sa impresivnih 1050 kvadratnih metara vila uključuje devet spavaćih soba i šest kupatila. Unutra, postoji pregršt arhitektonskih detalja iz prošlosti kao što su podovi od terakote, pločice, izvajani lukovi i akcenti od kovanog gvožđa. Stari lift sa drvenim pločama i biblioteka su među najznačajnijim karakteristikama kuće.

U svečanoj trpezariji, naći ćete upečatljiv, geometrijski plafon koji podseća na zlatno saće. Na drugim mestima, primarni apartman ima svoje namensko krilo koje obuhvata više mesta za sedenje i dupla kupatila. Naravno, vila u kojoj je živela Madona ima predivan vinski podrum i zasebnu teretanu.

Luxury Experience