Na prodaju vila Prisile Prisli

Kada je raskošna vila Prisile Prisli na Beverli Hilsu poslednji put bila zvanično stavljena na prodaju pre 45 godina, njen bivši suprug Elvis Prisli je bio živ, a predsednik Džerald Ford je preuzeo Ovalni kabinet od Ričarda Niksona…

Bajkovita vila sa sedam spavaćih soba i osam ipo kupatila, sada se našla na tržištu nekretnina po ceni od 16 miliona dolara. U javnim podacima, nismo uspeli da pronađemo informaciju kada je pop ikona kupila ovaj posed, niti koliko ga je platila, ali znamo da se to nije dogodilo u ovom milenijumu.

Izgrađena 1951.godine, ušuškana iza impozantnih kapija nadomak čuvenog 90210 dela Beverli Hilsa, ova vila nudi pravi luksuzni spokoj zahvaljujući svojim delikatno uređenim baštama i bujnoj vegetaciji koja garantuje privatnost.

Raskošni dekor starog sveta je akcentovan tamnim, drvenim gredama i lučnim prolazima, ornamentnim kaminima od kamena, bogatim brokadama i dezeniranim tkaninama. U jednoj od formalnih soba za prijem gostiju nalazi se grand piano, iznad kog je smešten kristalni luster. Somotne zavese okačene su na garnišu od livenog gvožđa, pružajući optimalnu privanost trpezarijskom stolu, dok je radna soba dekorisana tamnim drveni panelima sa francuskim vratima koja je otvaraju prema bašti.

Spavaće sobe su rasprostranjene kroz čitav dom, a uključuju i prostor za osoblje, odvojeni gostinjski apartman sa privatnim ulazom i skriveni master apartman koji se sastoji od spavaće sobe sa kaminom, dualnim kupatilima i privatnom ložom.

Široko stepenište vodi vas prema veličanstvenom bazenu, koji je okružen ciglenim terasama za sunčanje. Kamin na otvorenom dobio je naziv Cosa Nostra, dok je tu takođe i teniski teren.