Na prodaju vila Pamele Anderson

Vila koju vam ovoga puta predstavljamo definitivno nije najveća u Malibuu, ali je u vlasništvu jednog od najpoznatijih njegovih građana – glumice i nekadašnjeg Playboy modela, Pamele Anderson, koja je nedavno stupila u brak sa svojim bivšim telohraniteljem, Danom Hejherstom, i preselila se u Vankuver…

Ipak, verujemo da će se mnogim potencijalnim kupcima dopasti činjenica da je njena vila sa četiri spavaće sobe i četiri ipo kupatila zapravo smeštena u nešto skromnijem delu Malibua, posebno uzimajući u obzir činjenicu da je njena cena daleko ispod uobičajene koja iznosi 50 miliona dolara. Naša omiljena plavuša odlučila je da se oprosti od svog dugogodišnjeg doma, za cifru od 14.9 miliona dolara.

Andersonova je postala slavna u ovoj primorskoj enklavi kada je igrala ulogu spasioca na plaži u popularnoj Baywatch seriji tokom devedesetih, koja je snimana baš u Malibuu, nedaleko od njenog doma. Kako saznajemo, Pamela je kuću kupila 2000.godine po ceni od samo 1.8 miliona dolara, nakon što je doživela nekoliko neprijatnih iskustava sa previse radoznalim fanovima koji su neretko ulazili u njeno dvorište kada je živela nadomak okeana. Samim tim, ona je odlučila da kupi posed koji je daleko privatniji, ograđen visokim živim ogradama i zidovima.

Smeštena u ograđenoj i popularnoj Malibu Colony enklavi, njena kuća nalazi se nadomak idilične lagune. Kako saznajemo, Andersonova je zamenila originalnu strukturu glavnom vilom i kasnije je dodala jednosobnu ložu za goste, dok se između dve građevine sada nalazi terasa sa bazenom. Dom je održivo izgrađen, koristeći tikovinu koja je etički uvezena. Osim toga, imanje poseduje svoje povrtnjake i solarne panele.

Kako je Pamela izjavila za The Wall Street Journal, bila je inspirisana modernističkom arhitekturom i njenim otvorenim prostorima okarakterisanim staklenim zidovima kada je gradila svoj dom. Staklena vrata i rotirajuća vrata od tikovine otvaraju njen dom prema eksterijeru. U enterijeru, sa druge strane, možemo videti uglađenu belu kuhinju sa kamenim radnim površinama, koja je perfektno naglašena drvenim podovima. Glavna spavaća soba poseduje sopstveni balkon i saunu, dok je tu i krovna terasa sa koje se pruža neverovatan pogled. Kako Pamela kaže, uložila je dodatnih osam miliona dolara u dizajn i izgradnju ovog doma nakon kupovine poseda.

Andersonova se već preselila u svoju rodnu Kanadu, gde se trenutno bavi renoviranjem doma koji je pripadao njenoj baki.

Foto: Shade Degges