Na prodaju vila nekadašnje zvezde Formule 1

Nekadaški vozač Formule 1, Edi Irvin, prodaje svoju raskošnu vilu u Majamiju, po ceni od 29.5 miliona dolara...

Po svemu sudeći, njegova vila vredna je svake pare. Dizajnirao ju je Čojf Levi Fišman, a ona poseduje dva sprata i nalazi se na plaži. Nosi naziv Casa Ischia i predstavlja jedan od finijih primera moderne arhitekture. Elegantne čiste linije, u kombinaciji sa modernim detaljima, zaista su bili pravi izbor kada je dizajniran ovaj jedinstveni posed.  

Ova vila nudi 1.050 m2 luksuznog prostora, sa otvorenim konceptom, koji se sastoji od sedam spavaćih soba, sedam kupatila i dva toaleta. Ipe drvo i južnoamerički kamen kreiraju gostoljubivu atmosferu u njenom enterijeru, sa zidovima od krečnjaka koji doprinose njenoj celokupnoj lepoti, u pratnji pogleda na čuveni Biskejn zaliv.

Drveni ormarići i vodopad ostrvo su zvezde gurmanske kuhinje, dok moderna dnevna soba sa barom i brojnim drugim pogodnostima ovu vilu čini ostvarenjem snova za skoro svakog od nas.

Zabavljanje gostiju svakako nikada nije bilo lakše – sipajte im piće i pustite ih da uživaju u pogledu na vaš novi dom! Ipak, možete uraditi i nešto više od toga. Master spavaća soba ima balkon sa kog se pruža pogled na bazen, kao i kupatilo sa staklenim zidovima i ugradnim tušem. Na tome bi vam sigurno mnogi pozavideli.

U dvorištu vile nalazi se otvoreni dnevni boravak, dizajniran odmah pored bazena i đakuzija. Ovde se nalazi i natkrivena terasa, u koju je smeštena letnja kuhinja sa vrhnuskim modernim aparatima. Takođe, pored bazena možete uživati u dobrom obroku ili se jednostavno opuštati, okruženi palmana i drugim bujnim biljkama.

Da li biste želeli da uživate u ovom mestu svakog dana?