Na prodaju vila koju je iznajmljivala Kloe Kardašijan

Vila u Malibuu, smeštena na plaži, koju su nekada iznajmljivale Kloe i Kejtlin Džener, sada je dostupna za kupovinu...

Ukoliko vam ova vila već na prvi pogled deluje poznato, znajte da je to zbog činjenice da je ona bila redovni gost čuvenog reality programa, Keeping Up With the Kardashians. U pitanju je predivno imanje, koje je skoro renovirano, a koje poseduje privatni prilaz za kola, direktan pristup plaži i spektakularni pogled na Pacifik.

Trenutni vlasnici vile, Tifani i Džonatan Rouz, osnovali su influensersku kompaniju Lux Life Now i kupili je 2014.godine, po ceni od 5.72 miliona dolara. Te godine, oni su je prodali Brusu Dženeru, odnosno Kejtlin Džener, kada su on i njegova supruga prolazili kroz razvod. Na spisku stanara, nalazila se i njihova ćerka, Kloe.

Rouzovi su po prvi put ovaj dom stavili na prodaju pre dve godine sa cenom od 7.995 miliona dolara, a ponudili su je i na iznajmljivanje za 25.000 dolara mesečno, kada su Kardašijanovi zakoračili u istu. S obzirom na to da kupaca nije bilo, vila je skinuta sa tržišta, sve do sada, kada je vraćena sa istom cenom.

Ovoga puta, Rouzovi pokušavaju da je prodaju putem online aukcije. Kako stoji u opisu imanja, ono je otelotvorenje kalifornijskog načina života. Metalne kapije sa delfinima u skoku vode vas prema ovoj dvospratnoj vili, koja je okarakterisana kvartetom kupolastih prozora koji su razmešteni u krovnom delu.

Ona nudi četiri spavaće sobe i tri ipo kupatila, dok prostrana glavna spavaća soba ima zasvođeni plafon sa vidljivim gredama i velika staklena vrata koja se otvaraju prema terasi. Stepenište osvetljeno svetlarnikom vodi vas prema prostranoj dnevnoj sobi otvorenog plana prostra, koja se preliva prema sasvim beloj kuhinju. Zid staklenih vrata otvara se prema velikoj terasi sa koje se pruža nesmetani pogled na okean, dok se tu nalazi i veliki đakuzi koji doprinosi savršenom ambijentu.

Da li biste je kupili?