Na prodaju savršeno imanje Tom Kruza

Ukoliko želite da živite kao Tom Kruz, evo prave prilike za vas…

Megazvezda koja je svoj lični pečat podarila brojnim uspešnim filmskim ostvarenjima, prodaje svoje raskošno imanje u Koloradu, po ceni od 40 miliona dolara. Njegov posed okružen je zelenilom, a u sebi sadrži sve pogodnosti koje vam mogu pasti na pamet.

Nalazeći se na imanju koje meri oko 130 hektara, njegova vila sadrži drvene i kamene dekorativne detalje, uključujući i plafonske grede, kuhinju koja je okarakterisana kedrom, kao i predimenzionirane prozore koji su orijentisani prema planinama. U njenoj blizini se nalazi i odvojena kuća za goste, koja nudi tri dodatne spavaće sobe.

Glavna rezidencija sadrži četiri spavaće sobe i devet kupatila, uz nekoliko kamina, fitness centar sa stazom za vožnju motora i snoumobila, sportskim terenima i izobiljem staza za pešačenje, prostore za zabavu na otvorenom i garažu za tri automobila.

Ušuškano u planine, njegovo raskošno imanje idealno je za ljubitelje prirode – okarakterisano je besprekornim pogledom na planine, dok se nalazi na veoma maloj udaljenosti od centra Telurajda.

Prema navodima, Kruz je ovaj posed kupio pre oko tri decenije. Iako nije provodio dosta vremena na ovom imanju poslednjih godina, kako sam glumac kaže, ono mu je jedno od omiljenih. Sada, može biti vaše.