Na prodaju rustična kuća Ris Viderspun

Predivno imanje u Južnoj Kaliforniji, prikladno nazvano Zuma Farms, Ris Viderspun je kupila 2019. godine.

Međutim, glumica je odlučila da proda imanje samo godinu dana kasnije. Sada je ova rustična kuća u kojoj je nakada provodila vreme slavna glumica, ponovo našla put do tržišta nekretnina, ali ovog puta prodavac je naslednica Meg Hejni. Ako ste voljni da izdvojite više od 8 miliona dolara, predivna kuća okružena prirodom sada može biti vaša.

Imanje datira iz 1949. godine, prostire se na otprilike dva hektara i veoma je osamljeno, skriveno među bujnim šumama i 1.500 godina starim platanima.

U decenijama otkako je izgrađena, Zuma Farms je prošla kroz opsežnu obnovu i, u nekom trenutku, čak je funkcionisala kao mesto za venčanje. Imanje trenutno uključuje modernu glavnu kuću, preuređenu štalu, teretanu, štalu za konje i sportski teren. Tu je i aluminijumska prikolica u kojoj mogu da spavaju četiri osobe i opremljena je sopstvenom kuhinjom, kadom i tušem.

U glavnoj rezidenciji ne nedostaje šarmantnih detalja. Naći ćete tamne podove od tvrdog drveta, plafone sa izloženim gredama i bele zidove. Prebivalište nudi četiri spavaće sobe, pored kuhinje, dnevnog boravka sa kaminom od cigle, trpezarije i bara.

Napolju se nalazi šarmantna ljuljaška koja visi sa drveta, zajedno sa ložištem i hidromasažnom kadom. Na drugim mestima, štala je obnovljena na sličan način - ima visoke plafone i drvene podove, ali sa dodatnim bonusom kao što su bilijar sto, medijski prostor i spavaća soba u potkrovlju.

Luxury Experience