Na prodaju ranč koji je nekada bio u vlasništvu pokojnog rokera Džoa Kokera

Poznato kao Mad Dog Ranch, imanje britanskog rokera u engleskom stilu Tjudora nalazi se na 316 hektara u slikovitoj dolini Kolorada.

Vilu od 1600 kvadratnih metara i kuću za goste su 1994. godine po narudžbi izgradili nagrađivani arhitekta Džon D. Keli za Kokera, koji je preminuo 2014. godine u 70. godini. Sve u svemu, raskošna vila sadrži ogromnih 15 spavaćih soba i 15 kupatila, što opravdava visoku cenu od 18 miliona dolara. Ranč čak dolazi sa Kokerovom opsežnom kolekcijom umetničkih dela i knjiga, kao i istorijskim stolom za bilijar koji je nekada pripadao kralju Edvardu VII.

Veličanstvena glavna rezidencija nudi sedam apartmana, 10 kupatila i četiri toaleta. Među njegovim najznačajnijim elementima je masivna terasa koja se proteže po dužini čitavog doma sa prostorima za sedenje i otvorenim kaminom. U enterijerima su zastupljeni zasvođeni plafoni, široko stepenište i kameni kamini. Vila takođe ima dnevni boravak, profesionalnu kuhinju, svečanu trpezariju, udobnu biblioteku i prostor za bilijar.

Eksterijer je jedina stvar koja može da ulepša sam zamak. Zamislite prostrane bašte, 60 jutara pašnjaka, štale za konje i dva tobogana koji vode do velikog ribnjaka. Postoje i pešačke i biciklističke staze koje se protežu kroz celo imanje, a sam ranč je okružen nacionalnom šumom.

U galeriji pogledajte više fotografija impresivnog ranča legendarnog pevača.

Luxury Experience