Na prodaju ranč Klinta Istvuda iz vesterna „Unforgiven“

Klint Istvud i Morgan Friman živeli su na ranču dok su snimali vestern film, „Unforgiven“ iz 1992. godine.

Dok je Oskarom nagrađen film Klinta Istvuda iz 1992. godine „Unforgiven“ trebalo da bude snimljen na Divljem zapadu, zapravo je sniman u Alberti u Kanadi. Sada je na prodaju imanje na kom su Istvud i njegove kolege odseli tokom snimanja, zajedno sa izmišljenim gradom koji je nazvan „Big Whisky“.

Ranč je izgrađen na 480 hektara i smešten je u podnožju Stenovitih planina, a sada za 18,1 milion dolara i vi možete da živite kao autentični kauboj. Ogromno imanje ima mnogo toga da ponudi - od velikog jezera, preko šest dvospratnih kabina za goste i konjičke arene u punoj veličini, pa sve do kućice za čamce. Posebno se ističe loža od kamena i drveta od 1230 kvadratnih metara u kojoj su se Istvud i Morgan Friman često družili tokom snimanja filma.

Tokom godina, vlasnici, koji su kupili ranč početkom 90-ih, ne samo da su dodali nekoliko stotina kvadratnih metara glavnoj kući, već su takođe odlučili da kupe izmišljeni grad koji se najbolje vidi u filmu iz 1992. i da ga presele na ranč. Nazvan „Big Whisky“, filmski set se sastoji od šerifove kancelarije sa dve zatvorske ćelije, salona sa barom sa punom uslugom i kockarnicom, banke na dva sprata i kovačnice. Takođe ćete naći potpuno opremljenu prodavnicu, zajedno sa crkvom koja je opremljena starinskim klupama i vitražima.

Unutar glavne kuće domiraju katedralni visoki plafoni, veliki kameni zidovi i kamin na drva. Sala za bankete od 90 kvadratnih metara je mesto gde su vlasnici često organizovali sve svoje zabave, a potpuno opremljena kuhinja bi trebalo da vam bude od koristi ako organizujete veliki skup. Što se tiče kuća za goste, svaka ima otprilike 220 kvadratnih metara životnog prostora.

Pored vlasnika i brojnih gostiju, na ranču su dobrodošle i životinje. Ljubav vlasnika prema konjima je ovde u potpunosti prikazana - zamislite konjički kompleks od 2000 kvadratnih metara koji sadrži dvospratnu salu za jahanje i zatvorenu arenu u punoj veličini. Na drugim mestima postoji salon za gledanje, pet štala, veterinarska kancelarija i prostor za negu.

Ukoliko želite da živite u svom „vestern filmu“, možda je ovaj ranč idealan za vas.

Luxury Experience