Na prodaju Prinsova raskošna vikendica

Predivno karipsko ostrvsko imanje naći će se na aukcijskoj prodaji 12.jula – ali to nije bilo koji posed…

Pričamo o domu jednog posebnog umetnika, jednog jedinog Prinsa. Legendarni muzičar koji je dobitnik osam Gremi nagrada iznenada je preminuo pre dve godine, ali njegov legat i pesme će svakako živeti zauvek.

U slučaju da imate nešto novca viška, možete direktno uživati u njegovoj zaostavštini, jer se njegova vila na ostrvu Providenciales ponovo prodaje. Ovaj jedinstveni posed već jednom je bio dostupan za kupovinu pre dve godine po ceni do 12 miliona dolara, samo mesec dana nakon smrti čuvenog umetnika, ali nikada nije našlo svog novog vlasnika.

Prins je najveći deo svog života proveo u svom domu u Mineapolisu, ali je ipak ostavio svoj lični pečat na ovoj luksuznoj vikendici takođe. Na primer, čitav prilaz za automobile obojen je njegovom omiljenom bojom, kraljevski ljubičastom, dok sam dok mediteranskog stila poseduje krov od crvenih pločica i bledu stucco fasadu.

Sa oko 1.000 m2 prostora, uključujući šest spavaćih soba i sedam kupatila, ova vila deluje kao idealno mesto za odmor i uživanje u ostatku života. Novu cenu vile ne znamo, ali znamo da će ovoga puta svakako biti zapažena.