Na prodaju penthaus koji je Rijana plaćala 50.000 dolara mesečno

Putovanja sa ostrva na ostrvo, oblačenje odeće pre nego što uopšte stigne na piste, revolucija u industriji lepote — ko ne želi da bude Rijana? Sada možete da osetite kako je živeti kao ikona.

Rijana se 2013. godine zaljubila u penthaus u Sohou koji je izmajmljivala za 50.000 dolara mesečno. Dvospratni stan u Njujorku koji je nekada bio dom lepotice sa Barbadosa upravo je izašao na tržište za 12,9 miliona dolara. Naravno, ako planirate da tamo živite samo mesec dana u stilu „a la RiRi“, stan je takođe dostupan za iznajmljivanje, za ogromnih 45.000 dolara mesečno.

Kao što se i očekivalo, ovaj masivni dupleks je dizajniran za raskošan život, priređivanje zabava sa velikim bojem ljudi u bilo kom trenutku. Sama zgrada je prvobitno izgrađena 1911. godine, a skoro vek kasnije, 2004. godine pretvorena je u luksuzni stambeni kompleks. Stan sa površinom od 700 kvadratnih metara ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, ne uključujući terasu od 240 kvadratnih metara koja prikazuje neverovatan pogled na Empajer stejt bilding i ceo centar Menhetna.

Stan karakterišu svetli i prozračni enterijeri. Ovde možete videti velike prozore, prilagođene betonske podove i lift koji vas vodi pravo do poslednjeg sprata i otvara se prema velikoj dnevnoj sobi koja je opremljena kaminom. Dnevni boravak se uliva pravo u ultra-modernu profesionalnu kuhinju, opremljenu Val Cucine ormarima i vrhunskim aparatima. Odavde ćete imati direktan pristup neverovatnoj krovnoj terasi.

Ako se plutajućim stepeništem od čelika i drveta spustite do 11. sprata, naići ćete na sve četiri spavaće sobe. Ekspanzivni primarni apartman zaista ostavlja bez daha sa panoramskim pogledom na Empajer stejt bilding i predivan centar grada. Ovaj prostor takođe ima sopstveno kupatilo, toalet i masivni garderober - što je dobra vest ako je vaša kolekcija garderobe u stilu pevačice.

Luxury Experience