Na prodaju neobična i veličanstvena vila slavnog voditelja

Zvezda rijaliti programa Marrying Millions, Bil Hačinson, upravo je stavio na prodaju svoju vilu u Majamiju, sa šest spavaćih soba i sedam kupatila, po ceni od 8.25 miliona dolara…

Moramo priznati da ova vila zaista izgleda kao zamak, sa svojim visokim plafonima, prostranom velikom salom i unikatnim arhitektonskim detaljima, poput kamenih terasa i balkona koji bi zadivili i Romea i Juliju. Sa privatnom plažom i dokom, ova vila takođe poseduje i veličanstveni infiniti bazen.

U svom enterijeru koji meri oko 1.200 kvadrata, ružičasta palata nas podseća na zamak i katedralu sa dodirima gotike, poput rezbarenih lučnih prolaza i stubova, koji su dodatno akcentovani masivnim vitražnim prozorima. Neki od grandioznih i neobičnih detalja – barem za Majami, uključuju kamine napravljene od kamena, starinske vitražne prozore, bronzane lustere i jerusalimske kamene podove.

Sa brojnim detaljima koji su inspirisani vekovima koji su prošli, stil enterijera ove vile je komforno moderan. Ogromna kuhinja sadrži La Cornue šporet, dok je glavna spavaća soba ispraćena podjednako impresivnim kupatilom sa dubokom kadom. Tu je i lift koji vas vodi do krovne terase, ukoliko niste raspoloženi za sunčanje pored bazena.

Predlažemo vam da se udobno smestite i prelistate celu našu galeriju – možda vam ova vila podari dozu inspiracije, čak i ako niste raspoloženi za kupovinu novog doma i selidbu.