Na prodaju nekadašnji luksuzni posed Brusa Vilisa

Okoreli fanovi Brusa Vilisa sada imaju priliku da žive kao legendarni američki glumac.

Prostrani karipski kompleks koji je ranije bio u vlasništvu Vilisa upravo je izašao na tržište za 37,5 miliona dolara. Lukuszna „vikendica“ glumca poznata jednostavno kao Residence, smeštena je usred ekskluzivnog arhipelaga Turks i Kaikos na živopisnom privatnom ostrvu Parrot Cay.

Parcelu od osam hektara, 66-godišnji glumac je kupio još 2000. godine, nakon čega je proveo naredne četiri godine gradeći svoj dom iz snova u osamljenom zalivu sa pogledom na zalazak sunca.

Luksuzno imanje na plaži se sastoji od tri veličanstvene kuće od tvrdog drveta koje zajedno nude ukupno 3500 kvadratnih metara životnog prostora, zajedno sa 12 spavaćih soba i 14 kupatila. Glavna kuća sa šest spavaćih soba, koja je potpuno redizajnirana 2020. godine, namenjena je za zabavu porodice i prijatelja. Čitav gornji nivo je pretvoren u „prostor iz snova dece“, dok je glavni nivo opremljen raskošnim salonom i epskim bioskopom kako biste pratili najnovije filmove Brusa Vilisa.

Severno od glavne kuće nalazi se vila posvećena luksuznom primarnom apartmanu i posebna vila za goste. Obe vile su na dobroj udaljenosti od glavne kuće i imaju sopstveni veliki bazen. 

Pored bazena imanje nudi 1800 kvadratnih metara prostora za zabavu na otvorenom, zajedno sa paviljonom za jogu i dečijim igralištem koje se može pohvaliti sopstvenim drvenim gusarskim brodom pune veličine.

Samo imanje deo je ekskluzivnog COMO Parrot Cay odmarališta. Ako se imovina proda po traženoj ceni, to će postaviti rekord za ostrvsku državu i rezultirati lepom zaradom za sadašnje vlasnike, koji su ovo velelepno imanje kupili od Vilisa za 27 miliona dolara.