Na prodaju nekadašnja vila slavne Šer

Veličanstvena vila u Majamiju, koja je nekada bila u vlasništvu ikone sveta muzike, Šer, dostupna je za kupovinu po ceni od 22 miliona dolara…

Slavna pevačica ju je kupila 1993.godine po ceni od 1.5 miliona dolara, da bi je samo tri godine kasnije prodala za tri puta više novca. I dok Šer nije živela u ovoj vili duže od 20 godina, možemo reći da je ona od tada dobila brojne ekspanzije i unapređenja, što je dovelo do skoka njene cene. Posed sada meri 1.140 kvadrata, ima šest spavaćih soba i sedam kupatila, dok je okarakterisan španskim kolonijalnim stilom i savršeno se uklapa sa stilom svoje destinacije.

U enterijeru, koji potpisuje kompanija Liaigre, ulaz dvorstruke visine sa dualnim stepeništem, poželeće vam grandioznu dobrodošlicu. Lukovi i stubovi ostavljaju svoj regalni trag u ovom prostoru, dok veliki prozori pružaju mogućnost uživanja u pogledu na vodu, koja spaja enterijer sa eksterijerom.

S obzirom na to da se nalazi na ograđenom La Gorce ostrvu, ova vila vam nudi ultimativnu privatnost – ona poseduje sopstveni dok i plažu, uz bazen i obližnju ložu pored bazena, sa odvojenom kućom za goste. Višestruka dvorišta i fontane sačinjavaju ostatak imanja.

Pogledajte sve detalje u našoj galeriji.