Na prodaju nekadašnja Prinsova vila

Možete je kupiti po ceni od 30 miliona dolara, ili je iznajmljivati za 80.000 dolara mesečno…

Ovo imanje na Beverli Hilsu, bukvalno je savršeno za plemstvo iz sveta muzike. Nekada u vlasništvu sjajnog Prinsa, veličanstveni posed od 1.800 kvadrata, upravo je stavljen na prodaju po ceni od 30 miliona dolara.

Vila na šest nivoa nalazi se na vrhu brda, u blizini raskrsnice Beverli Hilsa i Sanset Strip Bulevara, a uključuje i jednu dodatnu rezidenciju. Pored toga, sam posed sadrži dve prazne parcele, okupirajući 2.15 hektara zemlje.

Izgrađen 1953.godine od strane Hala Brakstona Hejsa, ovaj posed bio je u vlasništvu NBA košarkaša, Karlosa Buzera 2004.godine, koji ga je iznajmio legendarnom muzičaru. Prins je potom ovaj posed pretvorio u svoju ličnu ljubičastu palatu. Pop ikona pretvorila je teretanu košarkaša u disko, spavaća soba postala je frizerski salon, dok je prednja fasada dobila ljubičaste štrafte.

Na ovom posedu, Prins je održao veliki broj koncerata i zabava, nudeći gostima priliku da uživaju u prostranim dvorištima i panoramskom pogledu na grad i okean. Prins je ubedio Buzera da će, po isteku ugovora o najmu vila izgledati kao da on nikada nije ni bio tu, a ujedno je čuvenom sportisti dao pola miliona dolara kako bi ga umirio.

Kako bi održao svoju reč, nakon isteka najma nameštaj koji je pop ikona unela u ovu vilu je iznet, zajedno sa brojnim drugim ekscentričnim detaljima, pa posed sada isijava nenaglašenom elegancijom. Glavna rezidencija sadrži deset spavaćih soba i trinaest kupatila, zajedno sa brojnim interesantnim pogodnostima, uključujući balsku salu, vinski podrum, krovni teniski teren, teretanu  i zatvoreni sportski teren. Pored toga, tu je i garaža za četiri automobila, bazen sa barom i vodenim tobogoanom, koji je posebno akcentovan uvučenim grotoom.

Druga rezidencija sadrži savršeno opremljenu kuhinju, bar i sobu za bilijar, radnu sobu, spa centar, garažu za dva automobila i naravno, sopstveni bazen.

Ukoliko biste želeli da ovu vilu nazovete svojim domom, morate spremiti 30 miliona dolara ili je možete iznajmiti za 80.000 dolara mesečno.