Na prodaju imanje slavnog holivduskog producenta

Renomirani holivudski producent, Tomas Tul, upravo je stavio na prodaju svoje neverovatno imanje u Kaliforniji…

Sa cenom od neverovatnih 85 miliona dolara, takozvano SoCal imanje koje vidite pred sobom, dolazi sa 12 spavaćih soba i 18 kupatila, a zapravo se prostire u četiri odvojene kuće. Naravno, glavna kuća površine od oko 3.200 m2 je najimpresivnija, nudeći pogled na magično okruženje, luksuzne pogodnosti i samo najbolje kada govorimo o materijalima i završnim detaljima.

Visoki plafoni, luksuzni lusteri, ornamentni kamini i bogati akcenti od drveta i kamena, daju još više prefinjenosti ovom unikatnom posedu. Zabavljanje gostiju nikada nije bilo lakše, jer ovo imanje nudi vrhunsku opremu za te svrhe, poput Dolby kućnog bioskopa sa osamnaest mesta, formalnog vinskog podruma i još mnogo toga.

Okruženo planinama i bujnim drvećem, ovo imanje ima i svoje privatno jezero u kom živi tri vrste ribe, četiri kaskadna bazena, dva bazena za plivanje i ogromnu organsku baštu sa staklenikom. Takođe, celokupno imanje je savršeno uređeno i dolazi sa ugradnim mestima za logorsku vatru.

Deo imanja je i raskošni glavni apartman sa površinom od oko 500 m2, masivnim ugradnim garderoberima, njegovim i njenim kupatilom i natkrivenom ložom sa kaminom na otvorenom, koja definitivno zvuči kao najbolje mesto za početak dana.