Na prodaju bivši dom supermodela Žizel Bundšen

Prelepo očuvana gradska kuća na Menhetnu upravo je izašla na tržište i dolazi sa pedigreom supermodela.

Kuća od cigle u italijanskom stilu služila je kao devojački dom brazilske bombe Žizel Bundšen između 2005. i 2009, nakon što je izlazila sa glumcem Leonardom Dikapriom, ali pre nego što se udala za fudbalsku zvezdu Toma Brejdija.

Žizel, koja se razvela od Brejdija 2022. godine, prodala je kuću sa četiri spavaće sobe za prijavljenih 12,95 miliona dolara nakon renoviranja.

Sada je na tržištu za nešto manje od 17 miliona dolara. Nedavne nadogradnje rezidencije od 530 kvadrata uključuju nove prozore i krov i ugrađeno ozvučenje i osvetljenje. Najveća privlačnost može biti primarni apartman na najvišem nivou, koji ima krovni prozor dvostruke visine, ormare po meri i kadu za opuštanje. Kuća ima četiri kupatila i dva toaleta, plus ogromnih sedam kamina na drva. Eksterijeri uključuju privatnu baštu ograđenu visokim zidom od cigle, kao i terasu na trećem spratu koja je povezana sa jednom od spavaćih soba.

Čuveni supermodel, koja sada živi u Južnoj Floridi sa svojom decom, povećava svoj portfolio nekretnina nakon svog razvoda kupujući imanje od 11,5 miliona dolara u Surfsajdu, kao i imanje od 7,5 hektara.

Luxury Experience