Mogul nekretnina: Kako izgledaju domovi širom sveta legendarnog Toma Kruza?

Toma Kruza nije potrebno posebno predstavljati, a njegov nedavni povratak došao je sa Top Gun: Maverick, nastavkom originala iz 1986. godine.

Film je prikazan na Filmskom festivalu u Kanu gde mu je uručena počasna Zlatna palma, najviša nagrada dodeljena na tom događaju. Predviđa se da će blokbaster, koji je objavljen 25. maja, postati gigant na blagajnama jer je prvi film Top Gun zaradio preko 357 miliona dolara.

Tokom Kruzove 41-godišnje karijere, njegovi filmovi su zaradili preko 4 milijarde dolara u Severnoj Americi i preko 10 milijardi dolara širom sveta – što ga čini jednom od najslavnijih svetskih filmskih zvezda na svetu.

Prema brojnim izveštajima, 59-godišnji Kruz je stekao više od pola milijarde neto vrednosti (tačnije 600 miliona dolara) i voli da troši svoje zapanjujuće bogatstvo na automobile, privatne avione, dobrotvorne svrhe i, naravno, svoje vile vredne više miliona dolara.

Iako je portfolio imovine zvezde „Nemoguće misije“ menjao vlasnika tokom godina, i dalje je poslastica za njegove fanove da zavire u kolekciju holivudske ikone, bilo da se radi o Sjedinjenim Državama ili u Velikoj Britaniji.

U galeriji pogledajte kako izgledaju vile koje je Tom Kruz kupovao i prodavao tokom svoje duge karijere.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »