Milijarder Lari Elison prodaje imanje na obali okeana u Palm Biču za 145 miliona dolara

Najveće imanje na obali u celoj južnoj Floridi se vratilo na tržište, u vlasništvu nikog drugog do tehnološkog milijardera i entuzijaste trofejnih kuća, Larija Elisona.

Suosnivač kompanije Oracle je kupio mega-vilu u Palm Biču u aprilu 2021. Sada, nakon nešto više od godinu dana Elison prodaje svoj dom za 145 miliona dolara. Cenjeno imanje, koje se nalazi u ultra-ekskluzivnoj zatvorenoj zajednici Seminole Landing, smatra se trećim najvećim imanjem na obali okeana u celom okrugu Palm Bič.

Kompleks od 1550 kvadratnih metara nudi sedam spavaćih soba i 11 kupatila. Takođe uključuje kućni bioskop i vinski podrum.

Imanje uz more se nalazi na prostranih 8,5 hektara, uključujući i privatnu plažu, teniski teren i dovoljno prostora za vaš helikopter, koji može da poleti ili sleti direktno iz kuće.

Elison, koji više voli da svoje bogatstvo ulaže u nekretnine, dospeo je na naslovne strane još u junu kada je svom vrhunskom portfoliju dodao još jednu trofejnu imovinu. U to vreme, tehnološki tajkun je dao nečuvenih 173 miliona dolara na imanje od 16 jutara od okeana do jezera u Manalapanu.

U galeriji fotografija pogledajte sve fotografije imanja Larija Elisona u Palm Biču.

Luxury Experience