Mila Kunis i Ešton Kačer prodaju svoj dugogodišnji dom

Dvospratna vila sa površinom od oko 730 kvadrata nalazi se u slikovitom Koldvoter kanjonu…

Moćni holivudski par, Mila Kunis i Ešton Kačer, žele da promene neke stvari u svom životu i na luksuznom kraju nekretnina Los Anđelesa, koje je bilo pogođeno haosom vezanim za korona virus. Glumci koji su postali uspešni investitori, sada traže 14 miliona dolara za svoj dom u Koldvoter kanjonu, koji je ujedno bio njihova primarna rezidencija i prvi posed koji su kupili kao bračni par. Ušuškan na uzvišenju iznad Beverli Hilsa, ovaj posed se nalazi u kraju poznatijem kao BHPO, unutar ograđene enklave, Hidden Valley.

Ipak, nismo preterano iznenađeni informacijom da par prodaje svog dugogodišnji glavni dom – oni su trenutno u procesu konstruisanja gigantskog modernog imanja koje se takođe nalazi u ovom delu Beverli Hilsa. Dok čekaju dan useljenja u svoj novi dom, svakako neće biti beskućnici, jer karantin provode u veličanstvenoj vili na plaži, u severnom delu Kalifornije.

Rezidencija koju prodaju, opisana je kao vanvremensko tradicionalno imanje, a sagrađena je 1999.godine. Njena fasada je aktivna, pa sadrži kombinaciju kamena i kedrovine. Prema navodima, par je ovu vilu kupio 2014.godine, po ceni od 10.2 miliona dolara.

Kakao braon drveni podovi prostiru se unutar čitavog trospratnog doma, koji sadrži pet spavaćih soba i pet kupatila. Na glavnom nivou nalaze se perfektno dimenzionirane zajedničke prostorije, uključujući dnevni boravak sa kaminom i ručno rađenim bordurama, formalnu trpezariju i gigantsku sasvim belu kuhinju u kojoj se nalazi kombinacija vintage i modernih aparata, sa kutkom za doručak i obližnom porodičnom sobom sa još jednim kaminom.

Na nivou iznad, nalaze se četiri porodične spavaće sobe, pri čemu svaka od njih ima svoje privatno kupatilo i garderober. Na nivou ispod nalazi se gostinjska soba, zajedno sa brojnim drugim luksuznim pogodnostima, poput vinskog podruma, teretane i saune.

U eksterijeru, bujno uređeno dvorište zauzima oko pola hektara, sa besprekornim travnjacima i zrelim vrbama, uz kamenu terasu sa otvorenom kuhinjom i barom. U dvorištu se nalazi i bazen u obliku lagune, koji je delimično zasenjen živom ogradom.

Ko god da kupi ovaj posed, uživaće u društvu drugih slavnih ličnosti, kao što su Adel, Dženifer Lorens, Nikol Kidman, Kameron Dijaz, Penelope Kruz, Zoe Saldana, Zigi Marli i brojni drugi…