Mila Jovović prodaje imanje na Beverli Hilsu za 14 miliona dolara

Sada kada su se preselili u vilu neobičnog izgleda koja se nalazi kilometrima iznad Sanset Stripa, glumica Mila Jovović i njen suprug Pol Anderson su odlučili da prodaju svoju dugogodišnju glavnu rezidenciju u Los Anđelesu.

Ušuškano u planinama iznad Beverli Hilsa, imanje u toskanskom stilu dolazi sa impresivnom cenom od 14 miliona dolara. Jovović i Anderson su ovu imovinu stekli još 2008. za 8,5 miliona dolara, otkrivaju zapisi. Od tada su preuredili i proširili teren i uneli mnogo dodatnih prilagođenih detalja. Impresivno imanje sada uključuje vilu sa pet spavaćih soba, plus kuću za goste sa dve spavaće sobe i samostalnu kuću pored bazena sa sopstvenom kuhinjom.

Pored imanja koje sada prodaju i svoje nove vile iznad Sanset Stripa, Jovović i Anderson još uvek poseduju dve kuće u Los Anđelesu.

Sa ulice, imanje izgleda više kao malo selo u mediteranskom stilu nego kao samo još jedna vila na Beverli Hilsu. Ispred je pansion, koji uključuje natkriveni parking za automobile. Dugačak prilaz prolazi pored pansiona na putu do glavne vile, koja se nalazi skrivena od znatiželjnih očiju na vrhu brda. Pored glavne kuće nalazi se i garaža za dva automobila. Italijanski čempresi, složeni kameni radovi i negovana loza daju mestu prilično autentičnu toskansku atmosferu.

Međutim, kada zavirite u enterijere oni su oličenje luksuza u stilu Beverli Hilsa - velika soba uključuje odvažni smeo kamin, plus nekoliko kompleta staklenih francuskih vrata, luster od kovanog gvožđa i kamene podove. Tu je i formalna trpezarija opremljena lakim pristupom baštama i kuhinji.

Pogodna za velike događaje, kuhinja je opremljena vrhunskim Viking aparatima i ostrvom za jelo. Naravno, postoji i vrhunski kućni bioskop koji je potpuno zvučno izolovan.

Glavna spavaća soba uključuje kamin i prostor za sedenje, plus klizna vrata koja se otvaraju direktno prema terasi. Glavno kupatilo je takođe lepo uređeno, sa ugrađenom kadom i pristupom terasi.

Bujni travnjaci su svuda, kao i kamene fontane, a tu je i prostor za sedenje pored ognjišta za intimna okupljanja.