Merilin Menson kupio kuću u ratu nadmetanja za 2,2 miliona dolara

Iako američki pevač i tekstopisac Merilin Menson možda ne blista na poslovnom planu, očigledno je uštedeo dovoljno novca da priušti impresivnu vilu.

Dokaz za to je njegova nova kupovina – zapanjujuća kuća u Glendejlu koju je umetnik nedavno kupio za 2,2 miliona dolara.

Izgrađena 1960-ih i nakon toga nekoliko puta renovirana, kuća ima četiri spavaće sobe i tri kupatila raspoređena na dva nivoa, što ukupno iznosi nešto više od 200 kvadratnih metara stambenog prostora. Dvostruka ulazna vrata vode do svetlom obasjane dnevne sobe sa podovima od tvrdog drveta i kaminom od lava kamena.

Ostale karakteristike uključuju porodične i trpezarijske prostore otvorenog koncepta, drveni balkon idealan za ručavanje na otvorenom i potpuno renoviranu kuhinju sa Viking aparatima, najsavremenijim ormarićima i prilagođenim kuhinjskim ostrvom.

Sve četiri spavaće sobe ovog doma nalaze se na drugom spratu, pri čemu se iz svake pruža pogled na okolne drevne hrastove. Nekoliko drvenih terasa i popločano dvorište takođe su deo imanja, dok se veliki travnjak nalazi iza zadivljujućeg studija za snimanje.

Menson je kupio kuću od tekstopisca Džeremija Ruzumna koji ju je kupio prošle godine za 1,6 miliona dolara. On je renovirao kuću i nadogradio odvojenu garažu za dva automobila u profesionalni studio za snimanje, zajedno sa zvučno izolovanim zidovima.

Sada već u svojim pedesetim godinama, Mensonova karijera je verovatno dostigla vrhunac sredinom 1990-ih sa albumom „Antichrist Superstar“ njegovog istoimenog benda i narednim albumima „Mechanical Animals“. Godine 2021., zvezda serije „Westworld” Evan Rejčel Vud i mnoge druge žene optužile su Merilin Mensona za psihičko i seksualno zlostavljanje. Sam pevač je takođe priznao da je njegova karijera kao i bankovni račun „u padu“, međutim, čini se da njegova nedavna kupovina priča drugu priču!

Luxury Experience