Mašin Gan Keli kupio prostranu vilu u Los Anđelesu

Posle nekoliko meseci na tržištu, Logan Pol je prošle nedelje konačno prodao svoju veliku vilu Encino.

Vila od skoro 900 kvadratnih metara koštala je 7,5 miliona dolara, što je lep skok u odnosu na 6,6 miliona dolara koje je veteran YouTuber i podkaster platio za imanje krajem 2017. godine, ali znatno manje od 9 miliona dolara koje je prvobitno želeo.

Zapisi sada otkrivaju da je novi vlasnik Polov prijatelj — Kolson Bejker, rođen u Hjustonu, reper koji je postao pop-pank muzičar daleko poznatiji fanovima kao Mašin Gan Keli i verenik Megan Foks.

Uprkos prodajnoj ceni od 7,5 miliona dolara, nije jasno da li je Pol ostvario bilo kakav profit. Ubrzo nakon što je stekao imanje dao je enterijeru veoma prilagođeno preuređenje, što je kasnije pokazao na svom You Tube kanalu. Takođe je postavio novu ogradu i visokotehnološki sigurnosni sistem nakon što je nekoliko provalnika nekako uspelo da pristupi kući. Zbog toga je Pol takođe angažovao obezbeđenje sa punim radnim vremenom koji su bili stacionirani van imanja 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Zanimljivo je da fotografije koje su uključene u trenutnu listu prikazuju dom iz 2017. godine, pre Polovog opsežnog renoviranja, ali suštinske karakteristike ostaju netaknute. Vila još uvek ima sedam spavaćih soba, sedam potpuno opremljenih kupatila i osam toaleta, plus porodičnu sobu sa prilagođenim šankom i kuhinju sa mermernim pločama i vrhunskim aparatima.

Robert Bird je prvobitno dizajnirao kuću 1970-ih, iako je od tada mesto renovirano do neprepoznatljivosti. Posebne karakteristike vile su bujno dvorište, u kojem se nalazi veliki bazen i prostrano zemljište koje uključuje prostrano popločani deo, veliki travnjak i pansion sa jednom spavaćom sobom i jednim kupatilom. Tu je i ono što se na listi opisuje kao „neverovatna kuhinja pećine na otvorenom“.

Keli ne poseduje nijednu drugu nekretninu u Los Anđelesu. Veći deo prošle godine, on i Megan Foks su bili smešteni u vili za iznajmljivanje od 30.000 dolara mesečno, iako se par iselio nakon nekoliko uznemirujućih „susreta sa duhovima“ na imanju.

U galeriji pogledajte kako izgleda novi dom Mašin Gan Kelija!

Luxury Experience