Mark Volberg traži 87 miliona dolara za ogromnu vilu na Beverli Hilsu

Još jedna kuća slavnih našla se na tržištu i ovog puta, to je impresivno imanje holivudske zvezde Marka Volberga na Beverli Hilsu.

Raskošna vila je završena 2014. godine i dizajnirao ju je Ričard Landri, verovatno najpoznatiji kalifornijski arhitekta mega-domova. Skriveno iza džinovskih kapija i zaštićeno sigurnosnim sistemom, imanje se sastoji od ogromne glavne kuće, zasebnih pansiona, kabina pored bazena i paviljona za razgledanje pored sportskog terena u punoj veličini.

Imanje se prostire na 6,2 hektara zemlje i 3000 kvadratnih metara stambenog prostora. Vila se sastoji od 2 glavne spavaće sobe, 20 kupatila, pa čak i odvojenih pansiona i soba za sobarice. Glavna kuća ima dvospratni foaje koji vodi do glamuroznog stepeništa od kovanog gvožđa.

Krečnjački podovi i hodnici vode do raskošne formalne dnevne sobe sa dva kamina. Još impresivnija je biblioteka obložena drvenim pločama sa sopstvenim mermernim kaminom.

Sunčana sala za doručak gleda na imanje, dok je posebna svečana trpezarija dekorisana šarenim tapetama, kristalnim lusterom i ima još jedan kamin. Na spratu, glavna spavaća soba ima tamno smeđe podove od tvrdog drveta, prostor za sedenje i privatni balkon, kao i dupla kupatila i plakare.

Ostale pogodnosti imanja uključuju teretanu sa staklenim zidovima, vinski podrum sa salom za degustaciju, bioskop za 15 osoba, prostrane travnjake, skejt park na otvorenom, kuhinju, teren za golf, bazen u stilu pećine sa vodopadima i formalne bašte.

Jedna stvar koja ovom posedu nedostaje, uprkos lokaciji visoko u planinama iznad Beverli Hilsa, je pogled na svetla grada, ali 6,14 hektara zemlje verovatno nadoknađuje taj propust.

Od svog razvoja kasnih 1980-ih, Beverli Park je zatvorena zajednica koju za stanovanje biraju neke od najvećih zvezda Holivuda uključuju sve od Sofije Vergare, Džastina Bibera, Denzela Vašingtona do Roda Stjuarta i Edija Marfija. Agent za nekretnine je kuću opisao kao „priliku koja se zaista pruža jednom u životu za sticanje jednog od velikih imanja u Los Anđelesu.“

U galeriji pogledajte više fotografija luksuzne vile Marka Volberga koja može biti vaša za 87 miliona dolara.