Mark Entoni prodaje svoju veličanstvenu vilu

Latinoamerička superzvezda, Mark Entoni, odlučio je da proda svoju veličanstvenu vilu na Floridi…

Njegovo imanje, poznato kao Villa Costanera, trenutno se može kupiti po ceni od 27 miliona dolara, a meri oko 1.700 kvadrata, dok sadrži 12 spavaćih soba i 14 kupatila, krov od terakote i sastoji se od tri građevine, pri čemu su dve povezane širokim hodnikom koji je omeđen francuskim vratima, dok se treća nalazi naspram parkinga.

Izgrađena 2016.godine, ova vila dospela je u Entonijeve ruke pre jedva dve godine, kada ju je prodala naslednica Bacardi imperije, Hilda Marija Bakardi, po ceni od 19 miliona dolara. Raskoša vila se prostire na 1.3 hektara veličanstvenog tropskog pejzaža, sa direktnim pristupom vodi. Povećanje cene koje je zahtevao Entoni poprilično je odvažan potez, posebno uzimajući u obzir činjenicu da skoro ništa u vili nije promenio. Veličanstvena dnevna soba i dalje je dekorisana nizom krem i bež tonova sa paletom prirodnog drveta, opremljena je udobnim ugaonim garniturama, modernim stolicama i šik stočićem za kafu koji joj daje ležerni ambijent, dok visoka francuska vrata omogućavaju izlazak u baštu.

Još jedna manja loža sa rezbarenim kamenim kaminom urađena je u skoro istoj, striktno neutralnoj paleti boja, dok je ogromna kuhinja poprilično tradicionalna, sa dva velika ostrva, dubokim lučnim prozorima i sličnim detaljima.

Master apartman na drugom spratu sadrži svoj kutak za sedenje sa kaminom, spavaću sobu sa balkonom i kupatilo koje je zaista ogromno. Ovde možemo videti i lift, vinski podrum bezbedno ušuškan u dubini vile, uz prostor za goste ili osoblje, smešten iznad polu-odvojene garaže.

Takođe, deo imanaj je i kuhinja na otvorenom, koja gleda na veličanstveni travnjak, protačkan palmama. Bazen i spa kutak su nezaobilazni deo svakog luksuznog poseda, a u ovom slučaju su dekorisani živahnim plavim i žutim pločicama.