Madonino nekadašnje imanje u Majamiju prodato je za 29 miliona dolara

Kružile su glasine da je vlasnik luksuzne vile u Majamiju, nemački ovčar po imenu Gunter! Da li verujete u to?

Madona ima impresivnu kolekciju nekretnina u različitim delovima sveta. Već smo pisali o njenoj vili iz 18. veka u Lisabonu koju je kupila pre nekoliko godina. Portugal je pevačicu privukao ne samo slikovitom prirodom, dobrom kuhinjom i relativno niskim troškovima života: njen sin David je u to vreme voleo fudbal i trenirao je u juniorskoj sekciji portugalskog kluba Benefika. Ali ipak, Madona većinu svog vremena provodi u SAD. Devedesetih je živela osam godina na Floridi, gde je posedovala luksuznu vilu kupljenu za 4,9 miliona dolara. Pop zvezda je u renoviranje uložila oko 700 hiljada dolara i uspešno je prodala 2000-ih. A sada se saznalo da je u decembru prošle godine ovo imanje ponovo promenilo vlasnika, koji ga je kupio za 29 miliona dolara.

Vila iz 1920-ih površine 800 kvadratnih metara nalazi se na parceli od 5 hektara i ima sopstveni prilaz do okeana. Kuća ima 9 soba i 8 kompletnih kupatila. U dvorištu se nalazi bazen sa kamenim fontanama i paviljon za odmor. Sama zgrada je urađena u mediteranskom stilu, a njen enterijer je moderan sa nekoliko istorijskih referenci.

Poslednji vlasnik imanja bio je Gunther Corp. Ali, kako su pisali lokalni tabloidi, nepoznati prodavac krije se iza nemačkog ovčara po imenu Gunter VI - jedinog naslednika bogatstva grofice Karlote Libenštajn, koja je umrla 1992. godine. Priča o misterioznom psu milioneru bila je redovna pojava u štampi, poslednji put u novembru prošle godine kada je Madonin nekadašnji dom izašao na tržište (u to vreme su za njega tražili 32 miliona dolara). Međutim, ove glasine su više puta pobijane. Novi vlasnik luksuznog imanja još nije poznat, samo se možemo nadati da ovo nije nečija omiljena mačka.