LUKSUZNA VILA MLADE SELENE GOMEZ

Selena Gomez prodaje svoju vilu u Kalabasasu po ceni od 3.495 miliona…

Ova vila ima šest spavaćih soba, osam kupatila i imanje površine 700 kvadratnih metara. Mlada Dizni zvezda, poznata javnosti kao bivša devojka Džastina Bibera, imala je veoma uzbudljivu godinu, sa skandalima koji su je neprestano pratili. Mlada zvezda je već počela da menja svoj život, tako da se nadamo da se sve to ostavila iza sebe. Pod broj jedan, ona je otpustila njene roditelje koji su joj bili menadžerski tim. A drugo, kupila je novu kuću za sebe.

U martu ove godine, ona je kupila zaklonjenu vilu u Kalabasasu. Kako se konačno uselila u svoj novi dom, odlučila je da proda onaj u kom je živela od jula 2011.godine. Tokom ovog perioda, njen bivši dom imao je dosta prepravki i popravki, dodataka i poboljšanja, te je cena iz tog razloga toliko viša.

Sada, ovo nije običan odnosno prosečni dom, već luksuzna vila koja se prostire na prostoru od jednog hektra. Bogato dekorisani gostinski apartman ima svoj privatni ulaz, punu kuhinju, dva kupatila, dva ormara i predivni balkon sa pogledom na plažu.

Nova media soba koja se nalazi na donjem spratu ima bar, koji se otvara prema delu za roštiljanje i opuštanje u dvorištu, koji je savršeno dekorisan i opremljen za održavanje zabava. U dvorištu se nalazi i bazen, pergola, teren za boćanje, voćnjak, košarkaški teren sa osvetljenjem, a ima i sasvim dovoljno prostora za izgradnju teniskog terena.

Povezane teme