Luksuzna rezidencija koju je izajmljivala Ivanka Tramp prodata za 17 miliona dolara

Više slika

Više slika

Rezidencija koju su iznajmljivali Ivanka Tramp i Džared Kušner u Majamiju prodata je za 17 miliona dolara.

Rezidencija 201 – kuća sa šest spavaćih soba, prostire se na 700 kvadratnih metara i može se pohvaliti neverovatnim eksterijerom površine 150 kvadratnih metara. Dizajnirao ju je glavni italijanski arhitekta Antonio Citerio i prodata je njujorškoj porodici, koju je privukao pogled na vodu i veliki životni prostor.

Ultra-luksuzna rezidencija na obali okeana u Majamiju koju su Ivanka Tramp i Džared Kušner iznajmljivali dok su renovirali svoju obližnju vilu, izašla je na tržište u decembru 2022. za 18,8 miliona dolara.

Rezidencija 201 je poslednja preostala ponuda u Arteu, ekskluzivnom luksuznom tornju u naselju Surfside. Dupleks od skoro 700 kvadratnih metara ima preko 150 kvadratnih metara privatnog otvorenog prostora, sa šest spavaćih soba, sedam kupatila, panoramskim pogledom na okean, privatnim prostorom za zabavu na donjem nivou i stepeništem koje vodi direktno do spa centra i plaža. Oba primarna apartmana na spratu, kao i dnevna soba u prizemlju, gledaju na Atlantski okean. Novi vlasnici su u mogućnosti da iskuse najbolje od luksuza i stalno viđaju slavne ličnosti u Majamiju u ovoj izuzetno ekskluzivnoj stambenoj zgradi.

Dizajnirana od strane Antonia Citeria, raskošna rezidencija se može pohvaliti prostranim terasama obloženim travertinom. U stanu se nalaze dve kuhinje, po jedna na svakom spratu.

Dvospratna rezidencija 201 je jedinstvena jer maksimizira pogled na more iz kuće. I glavni apartman na gornjem nivou, kao i prostrani dnevni boravak, trpezarija i prostor za zabavu na donjem nivou imaju predivne poglede na vodu i obalu.

Stanovnici 16 jedinica u Arteu imaju pristup širokom spektru prvoklasnih sadržaja. Paket pogodnosti uključuje zatvoreni i otvoreni bazen, teniski teren na krovu, vrhunski fitnes centar i studio za jogu, saunu i parnu sobu, kao i mirno jezero za meditaciju. Dodatni sadržaji uključuju dečiju igraonicu, dnevni boravak za stanare, kuhinju za ketering za zabavu van kuće i privatna parking mesta sa kontrolisanom temperaturom.

Luxury Experience