Lizzo kupila „luksuznu kućicu na drvetu“ za 15 miliona dolara

Ova vila je nekada bila u vlasništvu Harija Stajlsa!

Poznata pevačica Lizzo je nedavno kupila neverovatno lepu kuću na Beverli Hilsu od 500 kvadratnih metara za 15 miliona dolara.

U medijima su se pojavile vesti da je novo prebivalište poznate pevačice nekada bilo u vlasništvu njenog bliskog prijatelja Harija Stajlsa, a fantastičan dizajn kuće je opisuje kao „luksuznu kućicu na drvetu“.

Smeštena u zatvorenom naselju, vila ima tri spavaće sobe i tri kupatila, sa primarnom spavaćom sobom koja ima neverovatne prozore od poda do plafona, kamin, garderober i kupatilo. Tu su i dve višenamenske sobe, zvučno izolovana medijska soba i veličanstveno moderna kuhinja sa ostrvom od mermera, drvenim akcentima, šankom za doručak i prozorima sa pogledom na okolno zelenilo.

Ovaj drveni dekor i pogled na okolno okruženje uobičajeni su u celoj kući, uz uključivanje dvospratnog atrijuma koji čini da vila izgleda kao prava, luksuzna kućica na drvetu.

Pored prelepog enterijera vila takođe ima dosta prostora za uživanje u kalifornijskom vremenu, sa prostranim bazenom, prostorom za zabavu na otvorenom, sunčalištem i prostranim travnjakom.

Luxury Experience