Leonardo Dikaprio iznajmljuje vilu na Beverli Hilsu

Pored toga što je dobitnik Oskara, Leo Dikaprio je takođe veliki investitor u nekretnine.

Zvezda filma "Bilo jednom u Holivudu", poseduje mnoge kuće u oblasti Los Anđelesa, uključujući i ovu elegantnu rezidenciju na Beverli Hilsu. A ako imate dodatnih 32.500 dolara u džepu, mogli biste imati čast da je nazivate svojim domom čitavih mesec dana.

Sa četiri spavaće sobe i šest kupatila raspoređenih na 468 kvadratnih metara, vila nudi više nego dovoljno prostora za opuštanje u luksuznom stilu.

Dikaprio je kupio kuću krajem prošle godine za nešto manje od 10 miliona dolara. On takođe poseduje vilu u Malibuu, uključujući utočište na obali okeana, istorijsku vilu u Los Felizu i njegovu dugogodišnju glavnu rezidenciju - kompleks sa tri kuće u kvartu Bird Streets sa prelepim pogledom na grad i okean.

Što se tiče vile koju glumac želi da iznajmljuje, tradicionalna dvospratna kuća nalazi se u naselju Beverli Hills Flats. Prvobitno izgrađena 1930-ih, nedavno je podvrgnuta opsežnoj rekonstrukciji zajedno sa podovima od belog hrasta, dizajnerskom rasvetom i čeličnim vratima koja obezbeđuju besprekorno unutrašnje i spoljašnje okruženje.

Najvažnije stvari na glavnom nivou uključuju formalni ulazni foaje sa upečatljivim spiralnim stepeništem, koje se uliva u životni prostor obeležen porodičnom sobom obloženom zelenim drvetom sa ugrađenim policama za knjige, kao i prostor za zabavu otvorenog koncepta sa elegantnim mesinganim barom i vratima koja se otvaraju prema dvorištu.

Tu je i gurmanska kuhinja opremljena vrhunskim uređajima Sub-Zero, Viking i Wolf, ostrvom za jelo — sve naglašeno crnim Marquina granitom i belim Carrara mermerom. Susedni kutak za doručak ima francuska vrata koja izlaze na terasu za ručavanje na otvorenom.

Na spratu se nalaze tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, uključujući primamljivo glavno utočište sa praktičnim mini-barom, garderoberom i luksuznim mermernim kupatilom koje je opremljeno ovalnom kadom. Odvojeni dnevni boravak izlazi na balkon sa pogledom na dvorište koje je zaštićeno od radoznalih suseda živom ogradom. U popločanom dvorištu se nalazi pravougaoni bazen i ložište. Dvorište takođe ima prostran prilaz sa dosta mesta za parking za goste, a zasebna garaža za jedan automobil povezana je sa malim pansionom sa sopstvenim dvorištem.

Luxury Experience