LeBron Džejms je upravo prodao jedno od svojih imanja u Los Anđelesu za 19,6 miliona dolara

Nakon što je pre šest meseci prvi put izašao na tržište sa traženom cenom od 20,5 miliona dolara, LeBron Džejms je zvanično prodao svoju vilu u Brentwood Parku, jedno od dva imanja u Brentwoodu koje poseduje.

Smešteno na parceli od pola hektara u bogatoj četvrti Brentwood Park imanje sa ograđenim zidovima izgrađeno je 2011. godine i uključuje tradicionalnu vilu od bele opeke i kamena iz koje se pruža pogled na okolna brda.

Enterijer od 900 kvadratnih metara stambenog prostora na dva nivoa istaknut je foajeom dvostruke visine sa zidovima boje senfa i formalnom dnevnom sobom sa tapetama i narandžastim zavesama. Dnevna soba sa stolicama u boji fuksije ima velika klizna vrata koja vode na terasu koja je idealna za ručak na otvorenom, dok je kuhinja opremljena mermernim radnim površinama i ima susednu prostoriju za doručak.

Glavni nivo takođe sadrži formalnu trpezariju sa kaminom i drugu porodičnu sobu, uz kancelariju obloženu drvetom.

Na spratu se nalazi glavno utočište i pet dodatnih spavaćih soba, zajedno sa zajedničkim porodičnim prostorijama poput salona i teretane.

Neosporne zvezda imanja su, međutim, živopisni tereni, zajedno sa travnjakom pored bazena, kao i spa centar praćen bazenom, mestom za sunčanje i ložama.