Lažne vesti: Džordž Kluni ne prodaje svoju bajkovitu vilu

Žao nam je milijarderi, Džordž Kluni ne prodaje svoju prelepu vilu na jezeru Komo vrednu $107 miliona…

Sve dobre stvari moraju da se završe. Ali ne u slučaju Džordža Klunija i njegove supruge Amal, koji poseduju veličanstvenu kuću vrednu $100 miliona, Villu Oleandra, na najzapanjujućem mestu - jezeru Komo. Prošle nedelje, izveštaji su sugerisali da holivudska zvezda prodaje svoj raj na jezeru nakon što ga je posedovala 21 godinu. New York Post’s Page Six razjasnio je situaciju, navodeći da kada je Kluni čuo za glasine o prodaji, preko predstavnika je izjavio za Post: "To nije istina." Villa Oleandra je jedna od četiri kuće koje glumac poseduje na obali Laglija.

Talentovana filmska zvezda kupila je ovu nekretninu 2001. godine za $7 miliona, gde je prvi put sreo svoju suprugu. Posed se diči kućom sa 25 soba, prostranom garažom u kojoj Džordž čuva svoje brojne vintage motocikle, sobom za gledanje filmova, bazenom, košarkaškim terenom i dva pristaništa na jezeru Komo. Nisu ovi raskošni sadržaji, već "Kluni efekat" taj magični sastojak koji je pretvorio vilu od $7 miliona u impozantnu nekretninu vrednu $100 miliona. Posetioci su često dolazili do imanja, poput paparaza, da bi videli glamurozni par.

Da bi očuvali privatnost i red, zvaničnici su morali da intervenišu i pomognu Klunijima. Gradonačelnik Laglija izdao je restriktivne naloge, a uznemiravanje porodice Kluni u njihovoj rezidenciji u Lagliju, čak i s udaljenosti od 100 metara, koštalo bi prekršioca čak $600. Villa Oleandra, pravi dragulj u Klunijevom portfelju nekretnina, ugostila je poznate ličnosti poput bivšeg predsednika Sjedinjenih Država, Baraka Obame, princa Harija, Megan Markl, Dženifer Aniston i Meta Dejmona.

 

Da je Kluni zapravo prodao ovu čudesnu kuću, to bi bila jedna od najvećih prodaja poznatih ličnosti ikada.

Luxury Experience