Kuća Mirande Pristli iz filma „Đavo nosi Pradu“ može biti vaša za 27,5 miliona dolara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modlin Group (@modlin_group)

Gradska kuća? U Njujorku? Revolucionarno. Pa, jeste ako pripada Mirandi Pristli.

Njujorški blok koji je igrao prebivalište glavne urednice u filmu „Đavo nosi Pradu“ Dejvida Frenkela izašao je na tržište za neverovatnih 27,5 miliona dolara. Ali to je zapravo samo mala cena za deo istorije pop-kulture.

Vila ​​u kojoj je živeo legendarni lik Meril Strip prvobitno je izgrađena 1906. od strane arhitekte Stenforda Vajta i redizajnirana je vek kasnije, 2005.godine.

I po izgledu, predsoblje se nije mnogo promenilo od kada su snimili film 2006. godine. Gradska kuća od krečnjaka i mermera široka 22 metra sastoji se od sedam spavaćih soba i četiri prostrane terase, raspoređene na šest spratova. Unutra ćete pronaći iznenađujući niz modernih sadržaja, uključujući teretanu, biblioteku i sobu za rekreaciju. Najvažnije, tu je i prilagođeno polukošarkaško igralište na krovu, kao i đakuzi. Naravno, ako ste više zainteresovani za detalje iz ovog perioda, prostor od 1200 kvadratnih metara i dalje zadržava mnoge svoje originalne arhitektonske elemente, kao što je stolarija.

Svečana galerija je ukrašena mermernim kaminom i lusterom od Murano stakla. Neposredno pored ulaza, zloglasni hodnik kroz koji je prošla En Hatavej sadrži prostoriju dok je spiralno stepenište prekriveno tepihom. Preko puta hodnika nalazi se otmena prostorija, kao i kuhinja kompletirana Sub-Zero i Viking aparatima, podovima od mermera, pločama od nerđajućeg čelika i industrijskom rasvetom iz 1930-ih.

Na trećem spratu se nalazi primarna spavaća soba. Naravno, ima sopstveni balkon u stilu Julije, kamin i masivni garderober. Kupatilo je jednako raskošno sa velikom kadom za opuštanje, prilagođenim toaletom i velikim prozorima. Istorijsku kuću zaokružuju neočekivani detalji u tirkiznoj boji. Ili je u pitanju lapis? Da citiramo modnog mogula Mirandu Pristili: „Zapravo je cerulean.“

Ovo je zaista jedna od najboljih porodičnih kuća na celom Menhetnu.

Luxury Experience