Kuća Metjua Perija u Los Anđelesu može biti vaša za 5,2 miliona dolara

Pokojna zvezda serije „Prijatelji“, Metju Peri kupio je modernu kuću u Holivud Hilsu za 5 miliona dolara u proleće 2023.

Pre nego što je preminuo u oktobru 2023. u 54. godini, Metju Peri je obogatio svoj portfolio nekretnina još jednom rezidencijom u Los Anđelesu. Komičar, producent i glumac, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u sitkomu „Prijatelji“ platio je luksuznu vilu nešto manje od 5 miliona dolara, a sada je njena cena 5,2 miliona dolara.

Izgrađena 1957. i nedavno renovirana, vila se nalazi na parceli od skoro četvrtine hektara. Potpuno bela luksuzna rezidencija ima tri spavaće sobe i četiri kupatila na nešto više od 250 kvadratnih metara stambenog prostora na jednom nivou, koji se može pohvaliti mešavinom kamenih i plavih podova od tvrdog drveta. Klizna staklena vrata vode u natkriveni dnevni boravak sa pogledom na bazen i ložište.

Formalna trpezarija je pretvorena u bilijar sobu koja se povezuje sa kancelarijskim kutkom i pratećim dnevnim boravkom, koji se nalazi pored moderne kuhinje opremljene nerđajućim aparatima, elegantnom pozadinom i trpezarijom. Sve spavaće sobe su različite sa sopstvenim kupatilom, uključujući primarnu koja je najluksuznija i poseduje plakar, kupatilo inspirisano spa centrom opremljeno dvostrukim umivaonicima, pravougaonom kadom i tušem sa staklenim omotačem.

Pored kuće u Holivud Hilsu, Peri koji je krajem 2022. objavio svoju prvu knjigu „Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar“, memoare u kojima govori o svojoj borbi sa zavisnošću od Vikodina — takođe je posedovao savremenu vikendicu Pacific Palisades koju je kupio za tačno 6 miliona dolara 2020. godine. Tamo je preminuo od „akutnih efekata ketamina“, prema obdukciji koju je sprovelo Odeljenje medicinskih sudova okruga Los Anđeles.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience