Kuća Dru Barimor u Hemptonsu: Spoj ličnosti i rustičnog šika

Dom Dru Barimor u Hemptonsu odiše njenom ličnošću, zadržavajući pritom svoj rustični šik...

Trenutno je na prodaju za 8,5 miliona dolara, a imanje uključuje simpatičan kancelarijski prostor, bazen, teren za boćanje, kao i bašte sa začinskim biljem i povrćem.

Može li nešto biti šarmantnije od Dru Barimor? Po svemu sudeći da, njen divni dom u Hemptonsu, nastao od amabara iz 1920. godine, koji je sada stavljen na prodaju po neverovatnoj ceni od 8,45 miliona dolara. Imanje od 1,7 hektara, koje je glumica iz "Charlie's Angels" kupila 2019. godine za 5,5 miliona dolara, poseduje nekoliko toplih i prijatnih karakteristika. Međutim, ono što ovaj sedmosobni dom čini tako zavidnim su upravo elementi ličnosti Dru Barimor koji su vidljivi u svakom kutku.

Ovaj privlačni dom holivudske A-listerke, koja je stekla slavu igrajući Gerti u filmu "E.T. the Extra-Terrestrial", uključuje svetlu, prozračnu i otvorenu kuhinju pored udobne porodične sobe. Ovaj prijatan prostor još uvek sadrži grede stare preko 100 godina. Ugrađene police za knjige, kamin od cigle i francuska vrata dodaju dozu rustičnosti i romantike prostoru.

Najnezaboravniji deo imanja je ženstvena i umirujuća kućna kancelarija u pastelnim nijansama roze boje. Ne samo da je prostorija roze, već ima i nagibni plafon i svetlarnik, što je čini kao sobom koju bi Barbie volela. Nosač iznad prozorskog okna deluje kao dodir Barimorove.

Eksterijer je podjednako očaravajući sa bujnim baštama, uključujući i biljne i povrtne bašte, sa prostranim zelenim travnjacima. Barimor je delila svoju povrtnu baštu sa ćerkom Oliv, uključujući svoje domaće proizvode, poput šargarepe, paradajza, paprika, cvekle i zeleniša, u obroke svoje dece.

"U mojoj bašti je zec! Oh čekaj, to je Oliv koja bere povrće," jednom je napisala uz sliku. Ovaj pozitivni dom ispunjen je prirodnim svetlom, baš kao što bi bio ispunjen smehom i optimizmom Bru Barimor, zahvaljujući prisustvu brojnih francuskih vrata i prozora širom kuće.

Elegantni trpezarijski prostor koji se otvara prema balkonu ima privlačnost koja bi ga verovatno učinila omiljenim mestom za mnoge. Dom vredan 8,5 miliona dolara je svojevrsno utočište u Hemptonsu, ispunjeno dobro održavanim zemljištem, suptilnim, ali temeljno elegantnim dekorom, mnoštvom karaktera, kućicom za igru vrednom 30.000 dolara za njene ćerke i delićem Barimor svuda.

Dru Barimor je odrasla u Poinsettia Place gradiću u Zapadnom Holivudu i posedovala je nekoliko neverovatnih nekretnina, poput vile u Holivud Hilsu, koju je prodala 2018. godine za 16,5 miliona dolara. Takođe je posedovala vilu u Montesitu, a sada poseduje kuću na plaži za odmor na Kauaju, kao i luksuzni dupleks stan u Menhetnu na 830 Park Avenue.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience