Kristijano Ronaldo izgubio 10 miliona dolara u trenu oka

Nije nova vest da je Kristijano Ronaldo posedovao raskošan stan od 18,5 miliona dolara u Trampovoj kuli.

37-godišnja zvezda Juventusa kupio je raskošni stan na Petoj aveniji 721 još 2015. pre nego što je Donald Tramp izabran za predsednika Sjedinjenih Država. Nakon što se suočio sa ogromnom reakcijom javnosti i pritiskom navijača koji su potpisali peticiju da se reši stana, portugalski profesionalni fudbaler je odlučio da proda stan po ceni od 10,75 miliona dolara.

Nakon bezuspešne prodaje, skoro godinu dana kasnije, napadač Mančester Junajteda je prodao trosoban stan u Njujorku za samo 7,75 miliona dolara.  

Stan u Trampovoj kuli je veoma luksuzan, opremljen je mermernim podovima, luksuznim nameštajem najpoznatijih svetskih brendova, ali i pogledima od kojih zastaje dah.

Čak ni najslikovitiji pogledi na Central park i horizont Menhetna nisu mogli da ubede fudbalsku legendu da se i dalje naziva stanovnikom Trampovog tornja u Njujorku.

Što se monetarnog gubitka tiče, to je jedva kap u Ronaldovom okeanu bogatstva. On je, na kraju krajeva, najplaćenija zvezda Instagrama koji je potrošio 37.000 dolara na piće za samo 15 minuta i razmeće se Rolexom vrednosti 2,5 miliona dolara.