Kristen Stjuart prodaje letnjikovac u Malibuu

Stekavši svetsku popularnost kroz ulogu Bele Svon u filmskoj seriji Sumrak saga od 2008. do 2012. i najplaćenija glumica na svetu od 2010. do 2012. godine, Kristen Stjuart je lako mogla da investira u kuću u Malibuu sa pogledom na Pacifik.

Sada, da bi povećala svoj portfolio nekretnina, stavila je svoj letnjikovac na tržište po ceni od 9,5 miliona dolara - duplo više od prvobitne kupovne cene.

Sa površinom od 580 kvadratnih metara, varljivo velika kuća, koja je izgrađena na padini, ima pet spavaćih soba i pet kupatila. Podeljeni nivoi su preplavljeni terasama za posmatranje okeana, uključujući krovnu i privatnu terasu sa hidromasažnom kadom i tropskim biljkama. Glavna spavaća soba pronalazi svoje mesto na najvišem nivou sa velikom kadom i dnevnim boravkom i romantičnim balkonom sa pogledom na okean. Pored glavne kuće postoji i gostinjska kuća ovalnog oblika i garaža za dva automobila.

Pošto je do 2012. zaradila preko 30 miliona dolara od serije Sumrak i potpisala ugovore sa modnim brendovima Chanel i Balenciaga, Stjuartova se okrenula ka nezavisnim filmovima. Njen prvi nastup bila je uloga u filmu Camp X-Ray za koji je dobila priznanje kritike zbog svoje glumačke veštine. Nastavila je sa nezavisnim filmovima do 2019. godine, a sada se vratila mejnstrim filmu. U junu 2020. dobila je ulogu princeze Dajane u filmu Spenser.

Glumica, spisateljica i rediteljka prodaje svoj dom u Malibuu po ceni od 9,5 miliona dolara, a kako izgledaju enterijeri njenog voljenog letnjikovca otkrijte u galeriji fotografija.   

Luxury Experience