Krisi Tajgen i Džon Ledžend prodaju svoju vilu

Nedugo nakon što su sa svetom podelili vesti o trećem detetu, Krisi Tajgen i Džon Ledžend odlučili su da prodaju svoju trenutnu rezidenciju, po ceni od 23.95 miliona dolara…

Njihova savremena vila, ušuškana je visoko u planinama iznad Beverli Hilsa, a nekada je bila u vlasništvu Rijane. Kako stoji u opisu vile, holivudski par je strukturi od 850 kvadrata podario veličanstveni preobražaj nakon što su je pre pet godina kupili za 14.1 milion dolara. Gde su nekada bili isprani beli zidovi i zaboravni detalji, sada se nalaze dekadentne dekoracije, poput intrigantnog plafona sa tajlanda, podova od hrastovine i zidova koji odišu senzualnošću.

Takođe, dizajnerska profesionalna kuhinja je opisana kao “savršena za kulinarskog influensera i pisca kuvara”, sa masivnim ostrvom i aparatima pravljenim po meri. Otvoreni plan prostora kuhinji dozvoljava da se prelije u porodičnu sobu, gde dvostrani kamin deli ležerni prostor od nešto formalnijeg, u kom možemo videti visoke plafone i glomazne prozore.

Drugi veličanstveni prostori uključuju salon sa skulpturalnim stepeništem koje vodi do gornjeg nivoa, veliku kućnu teretanu, kućni bioskop sa zvučnom izolacijom i master spavaću sobu sa unikatnim mesinganim i betonskim kaminom. Najinteresantniji su svakako garderoberi za njega i nju, dok je Krisin dovoljno veliki da joj čak i neki butici pozavide.

U zadnjem delu imanja, ovaj posedi ma bazen i izobilje zelenila, sa pogledom na obližnji kanjon. Naravno, čitav posed je ograđen i pod nadzorom komplikovanog bezbednosnog sistema.