Krisi Tajgen i Džon Ledžend prodaju svoj dugogodišnji dom

Privatni dom od jednog od najmodernijih svetskih parova slavnih našao se na listi za prodaju...

Par  sa A-liste, pevač Džon Legend i njegova supruga, autorka kuvara, Krisi Tajgen, u poslednje vreme svuda ostavljaju snažan utisak - između Džonovog snimanja pesama, poput njegovog novog ostvarenja Wild, i Krisinih kuvara i povezanih angažmana. Sada, ovaj slavni par svoj velelepni dom želi da proda po ceni od 23,95 miliona dolara i ode korak dalje.

Zauzeti par ima talenat za odabir izvrsnih nekretnina i njihovi domovi su rutinski predstavljeni u slavnim magazinima o arhitekturi i uređenju enterijera. Ni ovaj sigurno nije izuzetak. Izgrađena 1966. godine i podignuta prema najvišim savremenim standardima, kuća od 852 kvadratnih metara ima sedam spavaćih soba i osam kupatila. Ulazni deo okarakterisan je visokim plafonima, zaobljenim stepeništem koje vodi do modne piste na drugom spratu i ljubičastog klavira, samo je delić onoga što dolazi.

Nakon toga, možete zakoračiti u veliku dnevnu sobu sa staklenim zidom od poda do plafona sa pogledom na kanjon. Kuhinja je idealno mesto za kuvara-autora da testira raskošne recepte i preliva se u prostranu porodičnu sobu. Glavni apartman ima mesingani, betonski i glineni kamin, balkon s dalekim pogledom i njegov i njen i garderober sa ugradnim ormarima koji su više poput modnih salona. Svih sedam spavaćih soba imaju sopstvena kupatila i balkone. Takođe, deo njihovog doma su i teretana i udoban kućni bioskop. Posebne završne obrade i dekor uključuju plafone sa uzorcima mandale sa Tajlanda, ebonizovane hrastove podove, zidove od gline i valjanog čelika, sudopere od oniksa i italijanski kvarcni pulti.

U eksterijeru, područje za zabavu uključuje fantastičan pogled na kanjon sa terase bazena, koji dolazi sa slanom vodom i opcijom grejanja, jacuzzi, roštilj i peć na drva. Pergola u senci vinove loze savršena je za ručavanje na otvorenom.

Super zvezde Džon Ledžend i Krisi Tajgen na vrhu su svoje karijere i svoj talenat za biranje nekretnina koje pretvaraju u moderne savremene palate zaista koriste na najbolji mogući način.

Više fotografija, otkrijte u galeriji.

Foto: Anthoni Barcelo