Kortni Kardašijan i Trevis Barker kupili kuću na plaži za 14,5 miliona dolara

Kortni Kardašijan i Trevis Barker su u braku skoro šest meseci, ali par još uvek ne živi zajedno - kako kaže sama osnivačica brenda Poosh.

Ali, ta neuobičajena situacija se možda menja, jer imovinski papiri potvrđuju da su mladenci zajedno kupili svoj prvi zajednički dom.

Poznati par je odabrao kuću na obali u skromnom gradu Karpinterija - južno od Santa Barbare i Montesita - koja se pojavila na tržištu tokom leta, uz veliku pompu. Kardašijan i Barker platili su 14,5 miliona dolara svoj novi dom, koji je prethodni vlasnik Krojan O'Brajan platio 7,9 miliona dolara pre sedam godina.

O'Brajan je tokom svog vlasništva, nekoliko puta renovirao dom. Vila na plaži je opremljena sa dve udobne spavaće sobe i samo jednim kupatilom. Kuća iz 1950-ih nudi otprilike 100 kvadratnih metara životnog prostora, a tu je i niži nivo sa bonus sobom, dovoljno prostora za skladištenje i nadstrešnicom. Tu je i kuhinja sa granitnim pločama i vrhunskim uređajima od nerđajućeg čelika, dnevni boravak i trpezarija sa kaminom iz koje se pruža pogled na okean kroz staklene zidove.

Dnevna soba se otvara ka velikoj terasi koja je savršena za ručavanje na otvorenom, a obe spavaće sobe dele balkon sa okeanskim povetarcem i pogledom na svetlucavu pučinu.

Pored relativno skromne glavne kuće, tu su i dva dvospratna samostojeća pansiona sa spavaćim sobama koji su idealni za članove osoblja ili goste. Uz pansione je garaža za dva automobila sa Tesla stanicom za punjenje, a tu su i velike kapije koje osiguravaju privatnost. Zemljište od skoro pola hektara obuhvata obalu okeana, dok su kuće na imanju okružene tropskim bujnim lišćem koje uključuje više od deset zrelih palmi i bogatih biljaka bugenvilije.

Neki od najbližih novih suseda Kortni Kardašijan i Trevis Barkera su Ešton Kučer i Mila Kunis, Kevin Kostner i Džordž Lukas.

Luxury Experience