Konjičko imanje Silvestera Stalonea u Kaliforniji izlazi na tržište za 22,5 miliona dolara

Glumčev kompleks u Hidden Hills enklavi dolazi sa ambarom za konje sa četiri štale i privatnom arenom za jahanje.

Silvester Stalone je prošao dugačak put od oličenja boksera teške kategorije do stručnjaka za kupovinu i prodaju nekretnina. Srećom, njegovi poduhvati u vezi sa nekretninama bili su sve, samo ne teški.

Ranije ove godine, glumac koji je osvojio Oskara izgubio je 18 miliona dolara na imanju od otprilike dva hektara u dolini San Fernando, nakon što su on i njegova supruga Dženifer Flavin prodali svoje dugogodišnje imanje Beverli Park pevačici Adel. Sada, Slaj želi da proda onaj isti ranč kalifornijskog tipa koji je kupio još u martu, ali ovaj put je na tržištu sa još većom cenom od neverovatnih 22,5 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Cohen (@jordancohen1)

Rezidencija u stilu Hemptonsa, koju je dizajnirao Martin Lawrence Bullard, smeštena je na kraju izuzetno privatne ulice unutar Hidden Hills enklave sa obezbeđenjem, pune slavnih ljudi. Imanje uključuje glavnu vilu prepunu pogodnosti, zasebnu kuću za goste i veliki bazen sa sopstvenim spa odeljkom i ložom. Ako imate strast prema konjima poput zvezde Tulsa Kinga i entuzijasta konja, tu su i ambar sa četiri štale i arena za jahanje. Pored toga, imanje uključuje kuhinju na otvorenom, prostrani voćnjak i bašte sa povrćem.

Izgrađena 2015. godine, glavna kuća i stan za goste imaju ukupno više od 1.000 m2 i nude četiri spavaće sobe i šest i po kupatila. Elegantna medijska soba i teretana su samo neke od najvažnijih stvari u enterijeru, kojima dodajemo biblioteku i vinski podrum kao dodatne pogodnosti. Staloneovo veličanstveno prebivalište takođe ima kuhinju otvorenog koncepta sa granitnim pločama i formalnu trpezariju. Prostrana dnevna soba je ukrašena kaminom, zasvođenim plafonima od drvenih greda i kliznim staklenim vratima.

Naravno, primarna spavaća soba je raskošna koliko bi se očekivalo, a sadrži prostor za sedenje, ne jedan već dva ugradna ormara, privatni balkon i sopstveno kupatilo sa kadom i parnim tušem. Holivudska ikona navodno napušta svoje imanje kako bi više vremena proveo na Floridi gde ima imanje u Palm Biču. Ipak, možda je samo u potrazi za svojim sledećim projektom poboljšanja kuće?

Luxury Experience