Ko daje više za vilu u kojoj su živeli Bred Pit i Anđelina Džoli?

Ova vila u Nju Orleansu nije bila samo dom Breda Pita i Anđeline Džoli, već je u njoj živeo i suosnivač Microsoft kompanije, Pol Alen.

Izgrađena 1828. godine, prelepa vila u Nju Orleansu bila je dom velikom broju poznatih ličnosti, uključujući holivudsku porodicu Breda Pita i Anđeline Džoli. Sada, vila dugo razvedenog para trebalo bi da bude stavljena na aukciju 11. decembra sa početnom ponudom koja se kreće oko milion dolara.

Pit i Džoli dali su 3,5 miliona dolara za imanje 2006. godine, kada je zvezda osnivala fondaciju Make It Right u Luizijani nakon uragana Katrina. Prodali su je 2016. iste godine kada je Džoli podnela zahtev za razvod. Ovo šarmantno prebivalište Pita i Džolijeve od tada je nekoliko puta promenilo vlasnike, a među njima je bio čak i pokojni suosnivač Microsoft kompanije, Pol Alen.

„Kombinacija istorije, modernih pogodnosti i vrhunske lokacije čine ovu vilu izvanrednom“, rekao je Skot Kirk, predsednik i izvršni direktor Interluxe Auctions, koji će voditi prodaju.

Prostrana kuća ima 770 kvadratnih metara i renovirana je 2017. U upečatljivu vilu u pariskom stilu ulazi se kroz francuska vrata gde vas očekuje predsoblje sa podom od keramičkih pločica. Unutar nekadašnjeg imanja Pita i Džoli naći ćete ukupno sedam spavaćih soba i pet kupatila, kao i trospratnu kuću za goste. Glavna kuća je ukrašena istorijskim detaljima kao što su visoki plafoni i svetlucavi kristalni lusteri, ali uključuje i moderne pogodnosti kao što je lift. Posebnost ovog doma je kuhinja koja je opremljena vrhunskim aparatima, vinski podrum i prostor za doručak.

Na drugim mestima, biblioteka se ističe svojim prilagođenim policama za knjige i mermernim kaminom. Isto tako, balkon gleda na ulicu i pruža panoramski pogled. Imanje je opremljeno privatnim centralnim dvorištem, zajedno sa fontanom i bazenom.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience