Kloe Kardašijan prodala svoj dugogodišnji dom

Iako će se slavni reality šou Keeping Up With the Kardashians uskoro završiti, njihova igra sa nekretninama po svemu sudeći nema nameru da uspori…

Kloe Kardašijan je upravo prodala svoju vilu po ceni od 15.5 miliona dolara, zbog koje je postala najskuplja kuća u Kalabasasu. Pored toga, Kloe je lepo profitirala od ove prodaje, jer je vilu platila 7.2 miliona dolara kada je kupila pre šest godina, od dugogodišnjeg porodičnog prijatelja, Džastina Bibera.

Kupac, koji je već objavio svoju kupovinu putem Instagrama, jer Dhar Man, preduzetnik iz sveta kozmetike, koji je postao slavni YouTube lifestyle guru i vloger. Proteklih nekoliko meseci, Man i njegova partnerka, Laura G, delili su sa svojim fanovima potragu za novom kućom na društvenim mrežama, jer su ranije ove godine dobili svoje prvo dete.

Izgrađena 2005.godine, ova vila sa stilom Toskane nalazi se u Estates at the Oaks enklavi, gde su prve komšije Kortni Kardašijan, Trevis Bejker i vlasnici brenda Morphe, Kris i Linda Tavil. Smeštena na uzvišenju, sa veličanstvenim pogledom na okolna brda, vila je okružena predivnim imanjem, sa travnjacima i bugnevilijama, kao i jarko obojenim ružičnjacima.

Kada se radi o enterijeru, Kardašijanova je angažovala vrhunske dizajnere, Tomija Klementsa i Valda Fernandeza, koji su takođe radili na vili njene majke, Kris Džener, kako bi transformisali nekada dosadne enterijere u prefinjeni, moderni prostor sa crnim, drvenim podovima, krem zidovima i izobiljem brendiranog nameštaja. Veličanstvena vila sada sadrži zavodljivi osvetljeni bar, delikatno rezbareno stepenište u foajeu i trpezariju sa pogledom na baštu.

Druge pogodnosti uključuju prostranu kuću za goste koja je u suštini mini replika glavne vile, bar na otvorenom, brojne fontane i zaklonjena dvorišta za al-fresco obedovanje, sa neizbežnim bazenom. Kloe se preselila u obližnju Hiden Hils enklavu, gde su ona i Tristan Tompson skoro platili osmocifrenu sumu za veličanstvenu vilu, koja je odmah pored nove kuće Kris Džener.