Kjara Feranji nas vodi u obilazak svoje nove vile na jezeru Komo

Italijanska influenserka Kjara Feranji i njen suprug kupili su novu kuću na jezeru Komo i odlučili da nam je pokažu kroz svoje objave na društvenim mrežama.

Pre nego što je odletela u Grčku i odsela na Mikonosu, Kjara Feranji se opustila na jezeru Komo nakon što je tamo konačno pronašla kuću koju su ona i njen suprug Fedez dugo tražili. „Naš san“, nedavno je napisala italijanska influenserka na Instagramu, postavljajući seriju slika vile.

Prema italijanskim izveštajima, par je kupio vilu za pet miliona evra u opštini Ponjana Lario, koja ima nešto manje od sedam stotina stalnih stanovnika, ali je iznenada postala poznata.

"Za naš region to je važan potez, ali moramo imati na umu da održivost nikada ne sme biti zanemarena", rekao je gradonačelnik Klaudio Korbela za novine La Provincia, čime je formalizovana kupovina kuće.

Novi dom Kjare nalazi se ispred Vile Oleandra, rezidencije Džordža Klunija u Lagliju. Reč je o dvospratnoj vili sa velikom baštom i infinity bazenom, pokazuju prve fotografije koje je influenserka objavila na Instagramu.

U međuvremenu, Kjara Feranji nam je pokazala snimke svoje dnevne sobe sa belim sofama iz koje se pruža pogled na jezero, kao i sobe njene dece, Leonea i Vitorije.

Već mesecima se šuška da su Kjara Feranji i Fedes tražili kuću na jednom od svojih omiljenih mesta.

Posle nekoliko dana odmora provedenih na jezeru Komo u njihovoj novoj vili, Kjara Feranji je spakovala kofere i odletela prvo za Pariz, dok je u poslednja 24 sata gledamo kako postavlja fotografije iz Grčke i uživa na Mikonosu.  

Luxury Experience