Kim Kardašijan kupila vilu Sindi Kraford za 70,4 miliona dolara

Sa zadivljujućim pogledom na Tihi okean i plažu, ovo imanje je najskuplja nekretnina u Malibuu.

Kim Kardašijan, zvezda rijaliti televizije i poslovni mogul, nedavno je kupila imanje Sindi Kraford u Malibuu za neverovatnih 70,4 miliona dolara. Posao je obavljen u vanberzanskom aranžmanu koji je zatvoren prošle nedelje, a sa ovim novim dodatkom, jedna od vodećih članica porodice Kardašijan-Džener je relativno aktivna u poslovanju sa nekretninama. Pre nekoliko nedelja, ona je stavila dve nekretnine na prodaju: imanje u Hiden Hilsu od 5,3 miliona dolara i stan u Kalabasasu od 3,5 miliona dolara. Stan koji je dizajnirao Vinsent Disen predstavljen je u emisiji "Keeping up With the Kardashians", dok je ranije bio kancelarija za njenu liniju odeće za oblikovanje, Skims.

Nekada u vlasništvu supermodela Sindi Kraford, imanje u Malibuu se nalazi u ekskluzivnom kvartu Encinal Blufs i prostire se na 740 kvadratnih metara. Kuća u mediteranskom stilu zauzima površinu od 3,12 hektara i ima privatni pristup beloj peščanoj plaži El Sol. Uprkos tome što je vila dvospratna, njen tlocrt sadrži nekoliko terasa koje se mogu koristiti za izležavanje na otvorenom. Pored toga, u okolini imanja nalaze se i drugi sadržaji kao što su teniski teren, loža pored bazena, kamin, ognjište i spa centar - sve sa pogledom na zadivljujući Tihi okean.

U novom prebivalištu Kim Kardašian ima ukupno četiri spavaće sobe zajedno sa pet i po kupatila. Da bi se omogućio lak pristup sjajnom otvorenom prostoru, vila sadrži velika klizna staklena vrata, koja pomažu da se prostor otvori i omogući lakši prodor sunčeve svetlosti. Velika glavna spavaća soba ne samo da ima svoj kamin i prostor za sedenje, već i dupla kupatila nalik spa centru i garderobni ormar u kom Kim može ponosno da izloži svoju dizajnersku garderobu i torbe ograničenog izdanja. Teretana sa zasvođenim plafonima je prostorija u kojoj će ona sasvim sigurno uživati da vežba.

Vila je bila na listi za prodaju sa početnom cenom od 99 miliona dolara. Iako je konačna cifra smanjena na 70,4 miliona dolara, to je i dalje najskuplja kuća prodata u Malibuu ove godine i četvrta najskuplja u Kaliforniji. Ovim potezom Kim Kardašijan će biti nova komšinica Lejdi Gage, Leonarda Di Kaprija i Šer.

Luxury Experience