Kendrik Lamar se ponovio trospratnim penthausom u Bruklinu

Nema ničeg skromnog u novom domu Kendrika Lamara.

Poznati reper upravo je izdvojio 8,6 miliona dolara za trospratni penthouse u Bruklinu. Tripleks Brooklyn Heights, koji je prvobitno bio na listi za 8,9 miliona dolara, pozicioniran je na vrhu stambene zgrade od 10 spratova „Pierhouse“ u kojoj stanove imaju Ed Širan, Met Dejmon i Ejmi Šumer.

Kada je reč o novom penthausu poznatog repera poznato je da se prostire na površini od 300 kvadrtanih metara, ima četiri spavaće sobe, tri kupatila i ogromnih 200 kvadratnih metara otvorenog prostora raspoređenog na dva nivoa, uključujući privatni krov koji gleda na Bruklinski most i donji Menhetn.

Neke od istaknutih karakteristika stana su visoki plafoni, prozori od poda od plafona i podovi od obnovljenog borovog drveta.

Na drugim mestima, kuhinja je ukrašena vrhunskim aparatima Gaggenau, otmenim mermernim pultovima Calacatta Tucci i čvrstim ormarićima od američkog oraha. Naravno, 17-struki dobitnik Gremi nagrade takođe će imati pristup svim pogodnostima koje ova zgrada pruža svojim stanarima. Imaće 24-časovne usluge konsijerža, fitnes centar i studio za meditaciju. Stanari Pierhouse zgrade takođe mogu da uživaju u nizu pogodnosti, kao što su bazen na krovu i bar, koje pruža susedni „1 Hotel“.

Najnovija kupovina Kendrika u Njujorku pridružuje se robusnom portfoliju nekretnina slavnog muzičara. Nedavno, 2022. godine kupio je kuću u oblasti Bel-Er u Los Anđelesu za ogromnih 15,9 miliona dolara.

Kuća od 800 kvadratnih metara prvobitno je izgrađena 1950-ih od strane arhitekte Edvarda Fiketa i ima sedam spavaćih soba, osam kupatila i zavidne dodatke kao što su bazen, bioskop, teretana i vinski podrum.

Pevač i tekstopisac, dobitnik Pulicerove nagrade, 2019. je kupio vilu vrednu 9,7 miliona dolara na Menhetn Biču, a godinu dana ranije je zaradio 2,6 miliona dolara za investicionu nekretninu u Kalabasasu. Njegova prva kupovina, međutim, bilo je skromno prebivalište sa četiri spavaće sobe koje je kupio u Istvejlu 2014.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience