Keli Klarkson je prodala svoju kuću u Los Anđelesu za 8,24 miliona dolara

Keli Klarkson prodala je svoju kuću u Los Anđelesu ove nedelje za 8,24 miliona dolara.

Prema zapisima sa liste, kuća „Encino“ ima 1100 kvadratnih metara stambenog prostora i nalazi se u enklavi gde poznate ličnosti poput Nika Džonasa, Prijanke Čopre i  Selene Gomez imaju svoje domove.

Pevačica i voditeljka emisije „The Voice“ kupila je kuću Encinu u junu 2018. godine za 8,5 miliona dolara. Gospođa Klarkson (39) je živela tamo oko dve godine pre nego što je pokušala da je proda.

"Od Covida, kupci su [nastavili] tražiti domove s dovoljno prostora, prvenstveno velikim dvorištima i višenamenskim sobama", rekli su agenti u saopštenju. "Ovaj dom ispunjava sve kriterijume i ima predivno, ravno dvorište.“

Rezidencija dobija svoju atmosferu rustične kuće zbog drvenih naglasaka, izloženih greda i podova od mešane opeke koji stvaraju ševronski uzorak. Sadrži otvoreni dnevni boravak sa kaminom, kuhinju sa tri ostrva i trpezariju u zatvorenom i na otvorenom, kao i formalnu trpezariju. Tu su i sobe za medije i igre i vinski podrum.

Glavni apartman u spavaćoj sobi ima prostor za sedenje i privatni spoljni prostor, kao i svlačionicu i kupatilo sa dva toaleta, a postoji još sedam dodatnih spavaćih soba.

Napolju se nalaze bazen i salon, ognjište, spoljna kuhinja sa pećnicom za pizzu i travnjak, navodi se na spisku. Tu su i gostinjska kuća sa dve spavaće sobe i garaža za tri automobila.