Kejti Peri prodaje luksuzno imanje na Beverli Hilsu za 19,5 miliona dolara

Moderno i živopisno, bujno imanje ima privatne pešačke staze i bazen koji će vas odvesti do „Francuske rivijere“.

Pevačica Kejti Peri možda je i dalje devojka iz Kalifornije, ali se oprašta od svog voljenog imanja na Beverli Hilsu. Pop zvezda je odlučila da proda svoju izuzetnu rezidenciju za 19,5 miliona dolara jer sada provodi sve vreme u svojoj rodnoj Santa Barbari sa partnerom Orlandom Blumom i njihovom ćerkom Dejzi.

Peri je kupila imanje 2017. godine za 18 miliona dolara. Među njenim komšijama su zvezde Nikol Kidman, Dženifer Lorens, Penelope Kruz i Adel, koje prestižna zajednica najverovatnije privlači zbog visokog nivoa bezbednosti.

Imanje se prostire na nešto više od jednog hektara i ispunjeno je bujnim vrtovima, uključujući prilaz sa drvoredom iza masivne kapije. Kuća sa pet spavaćih soba i šest kupatila prostire se na 550 kvadratnih metara. Enterijeri veoma odgovaraju ličnom stilu pevačice, dom je svetao, šaren i savremen, sa besprekornim elementima dizajna na svakom koraku. Urađen je u modernom holivudskom Regency stilu sa puno prirodnog svetla koje struji kroz velike prozore u skoro svakoj prostoriji.

Teško je poverovati da bi se Peri ikada odvojila od kuće jer ima neverovatno prostranu primarnu spavaću sobu koja dolazi sa kaminom, dodatnim prostorom za sedenje i dvostrukim vratima koja se otvaraju ka privatnoj baštenskoj terasi. Ostali sadržaji uključuju medijsku sobu na donjem nivou, a tu je i masivna teretana sa svetlima, koja je opremljena najnovijom opremom, sauna i privatne pešačke staze oko imanja koje imaju direktan pristup kanjonu Franklin.

Dvorište je idilično utočište, sa infinity bazenom koji izgleda kao da se izliva na padinu brda. Prostor oko bazena na više nivoa ima uređen travnjak sa kamenim stepenicama i drvećem čije krošnje stvaraju savršeno mesto za odmor. Visoko drveće, kao i ograda, takođe pomažu da se obezbedi najveća privatnost. Kao iz bajke, tu je i suncem okupano kameno stepenište koje vas vodi do prednjeg dela imanja.

Pogledajte više fotografija u galeriji: