Kejt Vinslet prodaje svoj stan u Njujorku

Nakon više od 16 godina, slavna engleska glumica, Kejt Vinslet, donela je neverovatnu odluku da se oprosti od svog dupleksa u Njujorku…

Sa cenom od 5.7 miliona dolara, a smešten u ulici koja je okarakterisana drvoredima i galerijama savremene umetnosti, ovaj stan koji meri malo više od 300 kvadrata kupljen je u julu 2004.godine po ceni od 4.995 miliona dolara, od strane slavne glumice i njenog sada bivšeg supruga, Sema Mendeza. Kako saznajemo, glumica je otkupila Mendezov deo stana 2012.godine, nakon njihovog razvoda, a koristila ga je kao prostor koji je iznajmljivala produkcijskim kućama.

Dugački hodnik u formi galerije će vas dovesti do veličanstvenog prostra koji predstavlja kombinaciju dnevnog boravka i trpezarije, a okarakterisan je visokim plafonima i predimenzioniranim prozorima sa tri strane, koji obećavaju izobilje prirodne svetlosti. Nedekorisani kamin dodaje dodir minimalizma u čitavo ovaj prostor, baš kao što to čine police za knjige od poda do plafona i jednostavna, donekle kompaktna kuhinja koja je ispunjena dizajenrskim aparatima i ostrvom duple širine.

Nadomak ulazne galerije naći ćete dve spavaće sobe za goste koje dele kupatilo, dok je master spavaća soba okarakterisana podovima od hrastovine, ogromnim ugradnim garderoberom i sasvim modernim kupatilom sa vintage detaljima, uključujući i kadu za dvoje. Na gornjem nivou, prostrana soba sa sopstvenim kupatilom može se koristiti kao dodatna spavaća ili porodična soba, dok zahvaljujući francuskim vratima ima veličanstveni izlaz na predivnu terasu sa koje se pruža pogled na grad.